Annonse

IBS GOES HAWAII

Yo fra sofakroken… 

Jeg går i koma hvert øyeblikk, men før jeg går i dvale til i morgen, blir jeg nødt til å vise dere enda en video fra Hawaii. Dere vet jo at jeg hadde den store gleden av å ta temperaturen på studentlivet på Hawaii, og i denne videoen får dere en enda bedre smakebit av hvordan det faktisk er. Morten forteller litt om sine inntrykk og erfaringer, og jeg kan garantere at dette er videoen for dere som vurderer å studere i utlandet. 

Som jeg  har nevnt for dere tidligere, så er IBS‘ studenttilbud både mange og spennende, og det samme gjelder for de ulike destinasjonene. Dine studier skal lede til en spennende jobb i stimulerende omgivelser. Med karakterer, diplom og/eller en full grad fra IBS på din CV får du en internasjonal dimensjon lagt til din utdannelse, og bedre forutsetninger for å nå dine mål i arbeidslivet. IBS hjelper deg på vei, og gir deg en garantert spennende fremtid. 

Hadde livet mitt vært litt annerledes nå, er det ingen tvil om at jeg ville funnet en spennende pakkeløsning gjennom IBS, og kommet meg tilbake til skolebenken. I utlandet, selvfølgelig, og lysten ble bare enda mer intens av å tusle rundt på campus på Hawaii. Det kan ikke finnes en eneste feil med å studere i solfylte omgivelser, og i hvert fall ikke når det er så mange interessante retninger å velge mellom. 

Åh… Virker det ikke spennende? Noen som vurderer å ta utdanningen i utlandet? Kom i gang HER!

Klem i fleng ♥
// I samarbeid med IBS
Annonse