Annonse

ICE CREAM WEDNESDAY

Good morning, hotties ♥

Altså unnskyld meg, men iskrem med marshmallows smak?? Å herreguuud for en nytelse! Denne isen her fikk jeg slurpet i meg da vi spilte minigolf her forleden, og dette bildet og denne isen fortjener faktisk en egen bloggpost. SÅÅ digg var den, faktisk. Yummy!

Jeg sitter og lufttørker håret mitt i solsteiken på balkongen mens jeg titter innom dere, og om ikke så altfor lenge setter vi oss alle sammen i bilen for å suse av sted til Denia. Her skal vi nyte en god lunsj og nye omgivelser før Dennis og jeg hopper på båten som skal ta oss til Ibiza. Wæææ, vi er så giret!

Ibiza for pokker. ENDELIG skal vi oppleve denne plassen som har stått høyt oppe på listen over reisemål jeg SKAL besøke, og jeg er sikker på at vi kommer til å få noen magiske dager her. 10 dager for å være mer eksakt, så nå blir det kjærestetid for alle penga. Hehe!

Hvordan går det der hjemme i varmen? Holder dere ut? Tenk at vi faktisk har fått oppleve- og opplever den beste sommeren gjennom tidene!!! DÈT er søren meg helt fantastisk, og virkelig noe å huske på når uværet en eller annen gang melder sin ankomst. Inntil da er det bare til å nyte!

Snakkes fra Ibiza, darlings ♥ 

Annonse