Annonse

IDEELL FØLGESVENN!

//Lokal tid: 09.18 – Annonse

Mine fine, god kveld i stuggu – god morgen herfra 

Jeg er allerede oppe og nikker, og er superklar for en ny dag.. Dennis sover som en stein, så da passer det fint å starte dagen sammen med dere!

Det dukker ofte opp spørsmål omkring hvilken hudpleieprodukter jeg bruker, og siden jeg faktisk får slike spørsmål relativt ofte, liker jeg å tro at det er fordi dere som spør mener at jeg har en sånn spenstig, ung og frisk hud, haha. 

Huden forandrer seg drastisk når man nærmer seg tretti – det er det ingen tvil om, og de små rynkene begynner å sette seg både her og der. Jeg synes jo at det er litt sjarmerende jeg da.. Et ansikt med smilerynker er jo liksom et tegn på at man har levd et sprudlende liv med mye latter, og det har jeg veldig sansen for. Likevel er det jo fint å gi huden den behandlingen den fortjener, og selvom jeg på generell basis er ekstremt lite flink til å pleie huden, er det likevel et par-tre ting jeg har blitt litt flinkere til. Noe må jeg jo gjøre riktig når jeg blir spurt om legg for å kjøpe øl, haha.. Og det UTEN capsen bak frem, LOL!

Husker dere at jeg nevnte Dr. Hauschka for noen måneder siden? Dette er fortsatt den serien jeg sverger til, og favoritten og den soleklare must-have’en er nattserum og Rosenkrem Light. Jeg må jo være ærlig å si at jeg synes det å fjerne sminke og leke spa på badet er noe av det kjedeligste som finnes, men når jeg først går inn for å være litt ekstra snill med huden, svinger jeg meg rundt med både rensemelk og ansiktsvann, og jeg føler meg faktisk som et nytt menneske etterpå. Disse produktene er så magisk!

Rosenkremen bruker jeg derimot hver dag, og denne kremen gjør huden min ekstremt glad. Det kan vi kanskje se på mengden i tuben som er borte, haha. Den nærmer seg tom, men heldigvis har jeg nok til å dekke behovet frem til jeg kommer meg hjem til nærmeste VITA. Man får nemlig kjøpt serien på både VITA, Life, Sunkost, Bodyglow og Arnika, så disse produktene er heldigvis veldig lett å få fatt i. HURRA!

HER kan du finne en oversikt over hvor produktene selges nær deg!

Men okei.. Jeg merker at jeg ikke er helt ferdigsnakket om denne Rosenkremen, hehe. 

Den dufter helt nydelig – og i fare for å gjenta meg selv enda en gang, så dufter denne kremen som det gjorde da jeg prøvde å lage parfyme i barndommen, ved hjelp av nyperoseblader og vann, haha. Noen som kjenner seg igjen? Denne duften er så deilig, i tillegg til at den vekker gode minner, og det beste av alt er at denne kremen passer til alle hudtyper. Produktet føles så rent og friskt, og er en ideell følgesvenn gjennom dagen. Den er faktisk en ideell følgesvenn gjennom hele livet, spør du meg, og denne kremen kommer jeg aldri til å gå bort i fra. 

Som jeg nevnte forrige gang jeg skravlet litt om Dr. Hauschka, så er serien IKKE testet på dyr, noe som føles ekstremt godt. Man kan altså bruke denne hudpleieserien med god samvittighet, i tillegg til at prisen er overkommelig. Pris er også en viktig faktor – man får ekstremt gode produkter til et prisnivå som svært få kan matche, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Nå ble jeg faktisk inspirert til å være litt ekstra snill med huden min, så om få strakser skal jeg ta meg et bad, og deretter gi huden en real ansikstpleie. Det kommer den nok til å sette stor pris på, ettersom jeg for ikke lenge siden våknet med gårsadagens sminke – skjerpings, Gjelsvik!!

Hvordan har dere det i dag? Behandler søndagen dere bra? 

Klem i fleng ♥

Annonse