Annonse

IDYLL

God kveld i stuggu, mine venner ♥

Slenger som lovet ut noen vidunderlige bilder fra vidunderlige San Carlos, før vi stikker ut for å spise. Har dere sett noe så idyllisk som det her? Bortgjemt, sjarmerende og rett og slett helt magisk. Det var som nevnt Dennis som ledet oss hit etter å ha tatt på seg jobben som kartleser, og han kunne ikke ført oss til en skjønnere destinasjon. Jeepen vår tok oss trygt både oppover og nedover de bratte bakkene og svingene, og plutselig snublet vi over den skjønneste restauranten NOEN sinne!

Restaurant Cala Mastella ligger helt nede ved vannet.. Den ser noe falleferdig ut, men fy søren.. Denne restauranten må servere den mest himmelske maten i manns minne. Alle bordene utenfor på den lille bryggen var reservert da vi kom, og jeg ble rett og slett skikkelig lei meg over å ikke få teste ut denne perlen.

Etter det jeg har lest i ettertid, er dette en liten familiebedrift som har laget de samme rettene i over 30 år. Bordreservasjoner godtas kun personlig, så her kan man altså ikke ringe for å kapre et bord med utsikt over den lille bukten. Synd! Hadde jeg visst dette tidligere hadde vi reservert da vi var der, så da får vi ta det igjen ved en senere anledning.. Dessuten kan det være greit med egen bil for å komme seg dit, for taxi blir nok i overkant dyrt hvis de i det hele tatt finner frem..

Nydelige Ibiza! 

Nå blir det mat på oss, siden mat er LIVET og feriens høydepunkt. Haha, vi spiser oss runde og gode her nede.. Det skal være sikkert! Heheheh.

Nyt kvelden, skjønne venner. Dere er så fine ♥

Annonse