Annonse

IF YOU CAN`T FIND THE PERFEKT DRESS, MAKE IT YOURSELF!

Jada… Så er jeg igang med et av disse mange prosjektene mine… Typisk meg. Nå har jeg blitt bestatt av en type kjole jeg har så lyst på, men som jeg absolutt ikke finner. Den skal være litt oversized, med litt arm, og helt åpen i ryggen. Nå er jeg faktisk så heldig at jeg har fått fatt i AllSaints kjolen jeg har så lyst på, men siden det kan være greit å ha en sort kjole uten alle paljettene, så har jeg rett og slett kjøpt mønster og stoff, og gått i gang med et syprosjekt. Foreløpig går det utmerket… Har endret litt på møsteret, så kjolen blir litt mer åpen i halsen enn på bildet, litt trangere rundt lårene, og som nevnt, åpen i ryggen… Den skal være helt sort, og satser på at resultatet blir like bra som jeg forestiller meg… Hehe

Wish me luck ♥

Annonse