Annonse

IKKE AKKURAT SOM PLANLAGT!

Damn og god morgen, haha!

Klokken er 04.48!!! Skjønner dere hvor screwed vi er eller? I går holdt vi jetlagen i sjakk til vi bare måtte ta en liten time på øyet, etter flere timer på shopping. Og så sovnet vi så hardt, at vi ikke våknet før nå. Planen var å sove en liten time, stå opp, gå ut og spise, flørte litt, nyte noen friske drinker, og legge oss såpass sent av vi kunne komme inn i riktig døgnrytme, men den gang ei..

Så nå sitter vi her da, i mørkeste natten og bare; «what to do?«, haha! Og da passer det i grunn fint vi ikke har orden på en eneste overnatting fra søndag og utover.. Vi har en del ting å fikse, for å si det sånn, og denne tiden på døgnet er perfekt for den slags.

Gårsdagen var som nevnt forbeholdt shopping, men jeg fikk tatt et par snaps likevel. Og så fant vi verdens beste burgershappe, som er verdt et besøk om dere er her nede. Jeg som egentlig ikke liker burger, ELSKET denne burgeren vi fik servert her, og cripsy truffle cheese fries? Holy shit! Det der var himmelsk!

T-shirt fra Urban Outfitters // Jakke fra Stussy // Sweat Skirt fra StyleConnection HER // Armbånd fra StyleConnection HER

Hvordan er livet der hjemme? Det er jo helg og greier, HURRA!

Love you all  

Annonse