Annonse

IKKE ET TRADISJONELT BRYLLUP…

//Lokal tid: 12.04

Wæææ!

Vi skal gifte oss, haha. Jeg blir så satt ut hver gang jeg tenker på det, og det var nesten litt rart å klikke seg inn på Tumblr og Pinterest, for å lete etter herlig bryllupsinspo.

Jeg må jo innrømme at jeg både tre og fire ganger har latt meg inspirere av diverse bryllupsbilder som florerer på nett, men nå skal vi jo faktisk bli enige om hva vi ønsker for byllupet vårt. Et bryllup som faktisk skal finne sted om ikke sånn altfor lenge. Damn!

En annen innrømmelse jeg ahr å komme med, er jo at jeg har en bryllupsmappe allerede lagret på macen, haha. Plutselig dukker det jo opp noen lure tips og triks på nett, og disse har blitt lagret, for å si det sånn. Lol! Det er lov å le høyt av det her, ass ♥

bride-wears-white-wedding-dress-hot-orange-heels

Alright… Vi har så smått begynt å tenke over hvordan vi ønsker at denne dagen skal være, og er det én ting vi er 100% enige i, så er det at dette bryllupet ikke skal være et tradisjonelt bryllup.

Det blir ikke noe kirke, det blir ikke noe klassisk brudekjole, det blir ikke fargeløst og stivt, men det totalt motsatte. Vi ønsker at gjestene skal ha den beste dagen ever! Hele denne dagen skal bare være en eneste stor fest – en gøy, komfy fest, som kommer til å gå inn i historiebøkene som den beste festen ever. Det skal være chill, rett og slett… Down to earth!

Wedding_Photobooth_Backdrops_014

boho-wedding-theme-colorful-tableware

art-deco-inspired-wedding-photo-booth-props-in-cream-black-and-gold.full

Photos-by-stam_Liam-collard_Wedding_Kohsamui_Wedding-Thailand-1003

The_Photo_Booth_Bus_3

casual-outdoor-wedding-summertime-bright-wedding-flowers-pink_0.original

funny-wedding-signs-000051197504_Medium

boho-wedding-theme-pattern-on-pattern-stationery

2014-05-03FinnWedding-PrintResJpeg-_V1A1657

paper-chandelier-and-pom-poms

Vi skal dekorere med farger og sjarmerende props, brudebuketten skal være fargerik, og inneholde både favorittblomster som liljer og peoner, men også et hav av skjønne markblomster. Vi tenker litt i bohemske baner, uten at det blir for mye… Det skal være lekent og morsomt, så nå gjelder det å finne ut hva, hvor og hvordan, haha.

Så… Er det noen av dere vakre lesere der ute, som har noen tips til bryllupsinspo på nett? Er det noen nettsider vi uten tvil må titte innom?

Nyt det som er igjen av denne søndagen, så sees vi snart ♥

Annonse