Annonse

IKKE GÅ I DEN TYPISKE FELLEN…

Det beste med Løkka er alle fargene – alle detaljene… Grünerløkka er definitivt den mest fotogene bydelen i Oslo, og hvis tiden strekker til, benytter jeg solskinnsdagene til å bare tusle rundt, ta bilder av alt og ingenting, og bare suge til meg energien både bydelen og menneskene gir meg. Jeg kunne liksom ikke bodd noen annen plass enn her på Løkka… Lov meg at dere som drar på helgetur til Oslo, ikke går i den typiske Karl Johan-fellen… Oslo har jo så mye mer å by på enn den upersonlige, travle og ukoselige handlegaten, og Grünerløkka ligger bare en 10 minutters gåtur unna ♥

Jeg må kaste meg rundt her nå – en morsom shoot står på dagens agenda, og jeg har enda ikke kommet meg ut av pysjen. Måtte dere alle få en vidunderlig dag, fininger. Snart helg, haha!

Love you all ♥

Annonse