Annonse

IKKE HELT ETTER PLANEN…

Neida… Jeg kom meg ikke hjem i går! Urd utviklet seg til å bli orkan, og etter nesten tre timer på Sola Flyplass, var det bare til å innse at slaget var tapt! Alle fly ble kansellert rundt klokken 19.00, så der stod jeg da… Med Fokus i reisevesken, sekk på ryggen og bare; «faen!»

Heldigvis var Clarion Hotel Stavanger så snille som lot meg overnatte enda en natt, så da hoppet jeg på flybussen, sjekket inn på nytt, og pakket ut kartongvinen som lå i kofferten, mens jeg prøvde å booke nytt fly til Oslo. Det skulle vise seg å være lettere sagt enn gjort – alle fly med avreise både i dag og i morgen var utsolgt, og neste mulige avgang var 19.30 på onsdag. Total jævla krise da bilen stod på Gardermoen som skulle på service på onsdag morgen, og en butikk som egentlig skulle være åpen i hele romjulen! Onsdag, liksom… Pokker ta!

Det var lite jeg kunne gjøre med den saken, så jeg ble liggende på såffan med vin i glasset og SKAM på macen. JA, nå var det faktisk på høy tid å få med seg denne unike serien som alle har gått og gnåla om i en evighet, og jeg ble overhodet ikke skuffet. Jeg var så begeistret at jeg ble sittende og se hele sesong 1 og halve sesong 2, og da klokken nærmet seg fire, var det på høy tid å komme seg i seng.

I morges tok jeg livet med ro – med en kaffekopp i sengen, og hygge med bryllupsmagasiner som ble kjøpt til flyreisen i går. Jeg kom meg jo ikke av sted uansett, så da var det bare til å finne hvilepulsen…

IMG_1765

Men så.. Så dukket det jaggu opp en ledig avgang i dag klokken 12.55! Norwegian hadde visst satt opp en ekstra flygning grunnet uværet som rammet så mange i går, så da var det bare til å komme seg ut av bryllupsboblen, hive på seg klærene, og sette kursen mot Sola for andre gang.

Så nå sitter jeg her da, i flyet som hadde et lite stopp i Haugesund for å hente flere passasjerer, mens jeg blogger for harde livet. Disse bildene fra morgenstunden er jo både bloggvennlig (hø hø) og freshe, og så mye mer inspirerende enn en svett bergenser med gårsdagens sminke og frisyren på vill flukt. Fy fader så mye jeg har svettet det siste døgnet, ass – hahahaha. Phew!

IMG_1822

IMG_1834

IMG_1791

IMG_1820-2

IMG_1779

IMG_1794

Vi snakkes senere, fine venner! Jeg har jo en ukesoppsummering på lur, i tillegg til litt annet moro – stay tuned ♥

Love you all!


Fininger, jeg blir overlykkelig om dere stemmer meg helt til finalen i Vixen Blog Awards HER ♥

Annonse