Annonse

IKKE SÆRLIG HØY I PARTYHATTEN!

Hei igjen, rockeboller ♥

På minnebrikken fant jeg noen snaps fra helgen, og de har jeg nettopp pimpet opp i redigeringsprogram, for så å vise dem til dere.. Jeg sitter fortsatt igjen med et smil etter lørdagens festligheter, da det var duket for vårt årlige bergenserjulebord. 

Min fine venninne kledd i grønt, var vertinne for kvelden. Caroline, som hun heter! Og hun er alltid fantastisk når det kommer til å ta på seg vertinnejobben.. Det er ikke bare-bare å invitere inn til årets julebord, og det er alltid stas om vertskapet har engasjert seg litt ekstra i forkant av begivenheten. Da føler man seg jo så velkommen og ivaretatt, og Caroline klinket i gang kalaset med en rørende og feiende flott tale. Sånt kan man like.. I tillegg hadde vi pakkelek og SMS-rulett, og med det samme det er snakk om noen som helst form for konkurranse, er vi en gjeng mennesker som ikke gir opp så lett, haha. 

Det var mye grusomt som skulle sendes ut til tilfeldige på telefonlisten, og jeg kan ikke akkurat si at jeg var særlig høy i partyhatten da jeg måtte sende «Jeg fikk mensen i dag, og blør skikkelig mye. Hva kan du anbefale?«, til bankrådgiveren min. HAHA, det går ikke an… «God bedring, Kristin. Tror jeg fikk feilsendt SMS av deg«, var svaret jeg fikk i retur.. Makan for en høflig type, haha. Jeg har virkelig en helt rå bankrådgiver.. Jeg dævver av det opplegget der, haha!

Se på de fine jentene da.. Og SE på den freshe brunfargen min, haha. 

Jeg ble nemlig invitert til Spraytanhuset dagen før festen, for å få litt sponset partyglød, og skal jeg være ærlig, hadde jeg aldri trodd at jeg skulle føle meg SÅ fresh som jeg gjorde etter en runde med litt bruning.

Sist gang jeg var på en salong for å bli sprayet til fest, var for 12 år siden på Wah Wah Lagunen, og for 12 år siden var ikke verken produkter eller utstyr av den kvaliteten man finner nå til dags. Jeg har aldri sett jævligere ut enn det jeg gjorde den gangen, og var så skjollete og grusom atte HJELP. Det gjorde ikke saken bedre at jeg på den tiden brukte beige leppestift, sånn for å fremheve den gulbrune ekle fargen litt ekstra godt, haha. 

Det er godt noe endres med årene, og en ting som alltid vil være sikkert, er at litt brunfarge gjør noe med selvfølelse og selvtillit. Makan! Og så er det jo så mye bedre med en runde spraytan enn å ligge i solarium.. Det positive med solarium er dog at ingen trenger å se deg mer eller mindre naken, men hos Spraytanhuset er det heldigvis ingen som ser rart på deg, selvom du viser frem den dvaske, halvnakne, og kritthvite kroppen i flombelysning. Samtalene blir jo i tillegg like morsomme som man ser ut, der man står med en slags badehette og engangstruse..

Kristin etter et lag med spraytan: Valkene blir jo faktisk litt gjemt bak denne deilige brunfargen, haha. 
Spraytanhuset: Ja, ikke sant? Og så føler man jo faktisk at fargen fremhever musklene.. 
Kristin: Eh, muskler? Haha, ja det kan nok stemme, men det er ikke akkurat så mye muskler å finne på denne kroppen for å si det sånn. LOL!

Jeg er like brun og fin fremdeles, og så sjukt begeistret for å føle meg like fresh som jeg gjør midt på sommeren. Halleluja og hurramegrundt!

Etter selve julebordet og god gammeldags dansing på stuegulvet, danset vi videre til byn.. Det er jo kjekt å være ute i Bergen når man først er hjemme, og så var det jo så hurra at Christian også var i Bergen på julebord med gutta. Vi dro han med oss på dansegulvet, og kvelden endte i kjent stil på Mc Donalds. Det er jo obligatorisk! Og der møtte vi så sjukt mange rare og festlige mennesker. Jeg tror vi satt i kroken vår i nesten to timer før vi kræsjet på hotellet, og i løpet av disse to timene tok jeg en god del stygge bilder med en god del mennesker. Kan tenke meg at det var kjekt for folk å våkne opp med bilder av dobbelthaken min dagen derpå. Hahahahh! Huff.. 

Jeg gleder meg sånn til en ny runde på førstkommende lørdag, og ikke minst til å avsløre for jentene hva som blir årets overraskelse. YAY!

Har dere en fin kveld? 

Annonse