Annonse

IKKE SOM PLANLAGT!

//Sponset opphold

Hallaisen ♥

Har dere det bra? 

I går ble det en real feiring av min kjære Tonje sin store dag, og vi koste oss gløgg ihjel hele gjengen… Dessverre hadde Dennis store problemer gjennom hele kvelden, og ble nødt til å kaste inn håndkle mellom forretten og hovedretten. Tidligere på dagen ble han nok matforgiftet, for det der var langt fra en typisk hangover. Han måtte se slaget tapt etter fem runder med intens pjuking, og ble nødt til å gå tilbake til hotellet. Noe så trist… Både for alle oss, men spesielt for Dennis. Det var jo ikke akkurat det som var planen, og han er fortsatt veldig dårlig. Håper det kommer seg til avreise!

Har dere noen lure tips til hvordan man fort kan bli litt bedre? Er det noe man bør spise eller drikke som stabiliserer og reparerer?

Foreløpig ligger vi bare her i den deilige sengen her på Scandic Palace – et nydelig hotell med perfekt beliggenhet i København, hvor alt man trenger er rett utenfor døren. Hotellet ligger like ved Strøget, så dette er et glimrende utgangspunkt for både shopping og uteliv. Helt topp! Det er jo ingenting som er kjekkere enn å kunne spasere hjem fra byen, og at man i tillegg har alt man trenger like i nærheten.

Frokosten er også helt fantastisk, og i dag var jeg faktisk i stand til å gå ned for å hente med meg en tallerken opp på rommet, haha. Dennis, stakkars, klarte ikke å få i seg noe annet enn et rundstykke, så nå håper vi på at han blir bedre før avreise. 

Weekend på hotell, ass… Det er jo ganske deilig, er dere ikke enig? Alltid veldig godt med en liten getaway fra kjas og mas på hjemmebane, spesielt når omgivelsene er så fantastiske som her på Scandic Palace, og når sengene er så god at du er garantert en himmelsk søvn. Vi ble i tillegg møtt av et brett med noen reale godbiter, som smakte helt himmelsk, så dette var virkelig mer enn vi kunne drømt om. 

Hvis Dennis ikke blir bedre, kan det dessverre se ut til at det vil gå stygt utover vår ukentlige YouTube-søndag, men vi titter uansett innom på video litt senere, med en liten avsløring. 

Veldig glad i dere, fininger. Måtte dere få en flott søndag så lenge ♥

Stor klem

Annonse