Annonse

IKKE TYPISK OSS!

I går feilet vi… Planen var å komme seg opp før fuglene feis for å rekke soloppgangen, men vi forsov oss som bare juling. I dag, derimot… I dag klarte vi det! Problemet var jo bare at det var både tåke og overskyet vær da vi nærmet oss fyret. Typisk vår flaks! Og vi som hadde hoppet i treningstøyet, og pakket en sekk full av både kamerautstyr og en halvannen liter vann, før klokken 06.00!? I ferien?? Det er ikke typisk oss, altså. Det tror jeg dere alle er fullstendig klar over, haha! Og de treningsklærene… La meg bare si det sånn at dette er første gang jeg bruker både shorts og sports-BH. Jeg måtte jo søren meg tørke støv av begge deler!

Men så… Etter 3 svette kilometer – da vi endelig rundet hjørnet på den flotte bygningen – da så vi solen! Selv om det var noe overskyet, var det likevel ufattelig vakkert og spektakulært, og vi be begge to blown away av den fantastiske utsikten. Vi har gått denne turen flere ganger tidligere, men i dag var den ekstra spesiell. Både himmel og hav ble lilla, og vi kunne vel egentlig ikke bedt om en nydeligere start på dagen. Å bevege seg litt på morgenkvisten er virkelig ikke feil, og nå er vi begge to i et litt ekstra godt humør. Dette blir ikke siste turen til fyret på denne ferien – det er i hvert fall helt sikkert!

Dette er en tur på totalt 6 km – om du befinner deg i området, er dette definitivt noe du bør gjøre. Aller helst så tidlig som mulig på dagen – da er det både en deiligere temperatur, i tillegg til at det er færre folk som tar turen utover. Utsikten er vidunderlig hele veien utover, og veiene er såpass fine at du både kan gå, løpe, sykle, ta med deg barnevogn, eller rullestol ♥

Frokosten er allerede inntatt, og nå ligger vi og chiller før vi skal videre på visning. Mamma og Jon skal muligens kjøpe ny «hytte» , og heldige oss får lov til å være med å bestemme… Eller, vi får i hvert fall si vår mening, haha. Det skal bli så sjukt spennende å se hva de (og bittelitt vi) ender opp med!

Nyt dagen, skjønnheter. Vi sees igjen litt senere ♥

Annonse