Annonse

ILSE JACOBSEN – RUB 2 LIME

 

 

Nå kan regnet bare komme, for jeg har bestillt tidenes fresheste støvler fra Footway. En nyoppdaget og genial nettside du finner HER.  De høye Ilse Jacobsen støvlene har en tendens til å bli litt for «voksen» for min smak, mens de lave er mer innafor. Ihvertfall når fargen er neon gul! Joohooo, SOM jeg gleder meg til å traske rundt i disse til en slitt denimshorts, militærjakke og fargerike accessories… Can`t wait! 

Denne onsdagskvelden går med til super chill på sofaen, mens vi hører på støynivået utenfor at mange gøye studenter er i full gang med fadderuken. Kjenner at jeg akkurat nå skulle ønske at også jeg var student, bare for en uke, for det der høres skikkelig moro ut. Hehe! Benytter samtidig anledningen til å ønske alle som er tilbake på skolebenken, en fabelaktig første uke og en god start etter endt ferie ♥

 

Nattinatt når dere kommer så langt, sweethearts!

Annonse