I’M A #NELLYHOLIC

Hei igjen skjønninger ♥

Har dere en fin lørdag? Jeg sitter med Mac’en på fanget, og tenkte å komme med et lite tips. Nelly har en kampanje gående nå som har vært frontet sånn ca OVERALT, men det som er så kult er jo konkurransen man kan delta i, hvor man kan vinne et gavekort på 10.000NOK (her). Den konkurransen slenger jeg meg selvfølgelig på, og legger samtig ut noen soleklare Nellyfavoritter fra kampanjen.

En shoppinggal jævel som meg, kan vel med god margin fakstik hashtagge seg selv med #nellyholic, eller hva? Hehehe.

1. Råkult shiny skjørt  HER  2. Cropped og oversized genser som blir perfekt i kombinasjon med denimskjorte under HER  3. Kule boots til høsten med gulldetaljer HER  4. Katchiiiing, sier jeg bare… Råkul lue HER  5.Perfekt jakke til både hverdags og fest HER. Den superfreshe boyfriend jeansen finner dere HER, og skinnbuksen som blir perfekt til høstens festligheter HER

Kule ting, sant? Jeg blir nok nødt til å klikke noen av disse hjem, ta et outfit-bbilde, hashtagge det med nellyholic, og forhåpentligvis stikke av med det deilige gavekortet. Join the fun, dere også. Hadde jo vært dødskult hvis en av mine herlige blogglesere faktisk vant denne konkurransen Hurraaa!

Ellers da? Planer for kvelden?

LOVE YOU ALL ♥