Annonse

I`M BACK

Ja dere hørte riktig. StyleConnection er tilbake, og denne gangen for å bli! Jeg har fått flere henvendelser fra søte lesere hvor de skriver at de savner bloggoppdateringene fra meg, og nå har jeg tenkt å gjøre noe med det. Denne gangen i ny innpakning. For å få en ny og oppdatert blogg, er alle de gamle innleggene slettet, men til dere nye lesere, kan jeg love en interessant moteblogg med masse spennende oppdateringer.

Året som har gått har vært meget spennende. Jeg har forlatt Bestseller/Only familien, og nylig startet i ny jobb som salgssjef for et nytt norsk designermerke. Nye spennende utfordringer, og noe dere etterhvert kommer til å kunne lese mer om på bloggen.

Ellers har vi nå lagt våren og sommeren bak oss, og jeg håper alle dere fine lesere har hatt en like bra sommer som meg. Greit, så var ikke været det beste, men man får jo ikke mer moro enn man lager selv… Jeg ser tilbake på våren/sommeren med et smil om munnen, og gleder meg over alt jeg fikk oppleve. Alt fra alle de magiske turene til Hemsedal, Extrema outdoor og Hovefestivalen, til Betty`s bursdags-surprise visit i Danmark, Spaniatur med familien, jentetur i Stockholm og Kanye på Øya. Herlig sesong med herlige mennesker ♥

 

Har laget en aldri så liten bildecollage over vårens/sommerens høydepunkter, som dere kan ta en titt på. Ellers håper jeg at dere vil følge bloggen min videre. Jeg er ihvertfall utrolig glad for å være tilbake!

 

Riktig god helg til dere alle sammen ♥

 

Annonse