I’M HEADIN’ BACK TO PARADISE!

Folkens?

Dere vil søren meg ikke tro det, for dere vet det spennende møte jeg skulle på i dag? 

DET møtet, ja… Det var et møte med IBS Education, og de sender meg rett og slett ned til verdens beste destinasjon, Hawaii, for at jeg kan lage et inspirerende sammendrag fra hvordan det er å studere på nettopp Hawaii. Jeg er så giret at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv!

De som har fulgt meg en stund, vet hvor inderlig høyt jeg elsker denne destinasjonen, og jeg lovet meg selv da jeg var der i fjor, at jeg uansett skulle tilbake. Drømmen går nå i oppfyllelse, og jeg gleder meg max til å intervjue studenter, til å få et skikkelig innblikk i studielivet på Hawaii, til å nyte en nydelig ferie, og selvfølgelig til å klemme på mine to fantastiske venner, Morten og Caspar, som dere kanskje husker fra i fjor. 

Det beste med alt, er at jeg tar med meg Dennis, og det skal bli så inn i pokkers deilig å dra på tur til verdens fineste sted, med verdens fineste mann, UTEN å være på en eller annen mongo ekspedisjon eller på et hotell hvor du blir filmet 24/7. Åh, nå er jeg lykkelig!

Bare SE på det her da, folkens… Jeg går aldri lei av deg, Hawaii, og nå er det ikke lenge til vi sees ♥

Hurramegrundt, hipp hurra og halleluuujaaaa! Dette blir jo helt AMAZING, og i starten av februar setter vi oss på et fly som skal frakte oss til paradis ♥ Noen som gleder seg til updates eller?

I tillegg til at dette blir sinnsykt spennende, blir det også romantisk, så nå kan D-boy faktisk bare finne en nydelig strand, sette seg ned på ett kne i solnedgangen og fri til meg. Hahhahaha!

Nå blir det pølsegrateng alá Kristin på Betty og meg, siden pølsegrateng er LIVET, og siden det er sånn ca. det eneste jeg klarer å mekke sammen. Perfekt lillelørdag!

DIGGER DERE ♥

Image and video hosting by TinyPic