Annonse

I’M OUT!

Hei mine fine, god søndag ♥

Det er mange som lurer på hva som foregår i forhold til Skattejakten. Dere lurer på hvorfor produksjonen er i gang uten fullt crew, og dere lurer på hvor jeg er, og hvorfor jeg ikke er på båten. Dette skal jeg nå oppklare for dere… Jeg forstår nemlig veldig godt at dere ikke skjønner noe som helst!

Da jeg ble spurt om å være programleder for Skattejakten, sammen med Cathrine, ble jeg hoppende glad. Glad og litt stresset – jeg er jo ikke så begeistret for hverken båt eller sjø, så utgangspunktet var fryktelig dårlig. Etterhvert som tiden gikk begynte jeg å glede meg mer. Jeg så for meg hvor vakkert dette eventyret ville komme til å bli, hvor mange flotte steder jeg ville få muligheten til å se, og hvor mange flotte mennesker jeg ville møte oppover kysten. Da jeg møtte Terje og  jentene i crewet visste jeg at dette kom til å bli awesome – fy fader for en fin gjeng!

Det tok ikke lange tiden før jeg merket at prosjektet ikke svarte til forventningene…  Kommunikasjonen mellom produsenten, Rolf Ørjan, og meg var heller ikke optimal. Jeg oppfatter Rolf’s lederstil som uprofesjonell, med mangel på empati, samt manglende kompetanse til å koordinere og lede. Jeg føler han manipulerer og bruker hersketeknikk for å få det som han vil, i tillegg til at han legger skyld på andre om ting ikke fungerer. Dette er en lederstil som overhodet ikke er holdbar, og mye av grunnen til at jeg har valgt å trekke meg.

En hendelse jeg husker godt og opplevde som ubehagelig, var da Cathrine og jeg var i et møte med en av våre sponsorer. Der fikk vi informasjon om at Terje hadde sabotert prosjektet, noe som overhodet ikke er tilfelle. At produsenten selv har snakket slik om Terje til våre samarbeidspartnere, og svertet navnet hans på en slik måte er overhodet ikke ok, og det er uakseptabelt at våre sponsorer går rundt og tror dette. Terje er det varmeste og snilleste mennesket jeg har møtt, som gjorde en fenomenal innsats for å skape bra innhold til prosjektet. Han ble likevel kastet ut av produksjonen etter kort tid, noe vi jentene finner svært merkelig – Terje var nemlig årsaken til at vi fikk en knallstart på prosjektet, med masse moro på agendaen på Sørlandet.

Så… Kjære sponsorer og samarbeidspartnere; Terje har aldri sabotert noe som helst, så vær vennlig å glemme de uriktige opplysningene dere har blitt fortalt.

Skattejakten er over for min del, og det føles godt å være ute. På tross av utfordinger, sitter jeg heldigvis igjen med gode minner, i tillegg til noen nye, gode venner. Jeg har fått se så mye fint av landet vårt og møtt så mange fine mennesker, og for det er jeg evig takknemlig. I tillegg ønsker jeg å trekke frem møtet mitt med Elina som har CP og som sitter i rullestol. Dette møtet i Hugesund rørte meg til tårer, og er uten tvil et av de soleklare høydepunktene fra min tid på sjøen.

Helt på tampen vil jeg bare ønsker de som reiser videre masse lykke til. Det er synd at det var slik det skulle utvikle seg, for idéen var nemlig knallgod, og resultatet kunne blitt noe helt annet, og så ufattelig mye bedre.

Nå kommer jentene til meg på slafsesøndag. Kleskoden er joggebukse og hoodie, og på menyen står smågodt, junk og film. Perfekt!

Love you all – nyt dagen!

Annonse