Annonse

IN A PERFECT WORLD…

I en perfekt verden ville dansken jeg møtte på flyplassen i går, vært drømmeprinsen. Vi ville funnet tonen, og hatt helgen sammen. Jeg hadde heller ikke begynt å varme opp til pub crawl med noen øl, for så å komme på at bilen stod på Gardermoen. Jeg hadde ikke tatt feil av flytidene og vært tilbake i Oslo tildligere, flyet ville heller ikke vært forsinket, jeg ville ikke hatt hangover i dag, og jeg ville heller ikke hatt en helvettes fylleangst… I en perfekt verden hadde jeg hatt noe annet i kjøleskapet enn sprit, vin og øl, og allerede fått i meg en sunn og god frokost. 

I den virkelige verden mistet dansken interessen etter fem minutter… Om det var grunnet en aldri så liten kommunikasjonssvikt, vet jeg ikke, men jeg velger å tro at det var dette fremfor at jeg ikke var interessant nok. I den virkelige verden, drakk jeg altfor mange øl mens jeg ventet på boarding, som resulterte i at jeg måtte ta flytoget hjem og la bilen stå igjen. Jeg kom også altfor sent til pub crawlen, drakk altfor fort for å ta igjen de andre, jeg ble altfor full og gjorde skikkelig skam på meg. Jeg var altfor keen på å flørte, dro altfor tidlig hjem, alene? Hmmmm…. Who knows, så nå sitter jeg her da… På kjøkkenet, med gårsdagens sminke, et altfor stort hår som jeg mente burde slå an i går, iført en kimono som jeg trodde var supersexy da jeg kjøpte den til en hundrings på H&M, og trynet ned i telefonen for å gå igjennom gårkveldens meldinger. HJELP! I feel like shit!

Jeg tør nesten ikke se dere i øynene en gang, og manner meg opp til å ta turen ut. Utenfor de trygge fire veggene her hjemme, for så å gå ut i offentligheten sammen med chicksa fra i går, for å gjennomgå kvelden step by step. Takk guuuud for gode venninner på dager som dette, som bringer frem smilet og en helvettes latterkrampe. Jeg må le litt… Masse, faktisk. Wææææ…

Alright… Fortell meg hvordan kvelden deres utartet seg i går, da! Pleeeaaaseeee si at vi er flere i samme båt…

Peace out ♥

Annonse