Annonse

IN ACTION

//Jeg snakker om egen business. Vet ikke om jeg skal merke dette som reklame, haha

Åhåj for en dag!

Og hjelpes for en respons på dagens første blogginnlegg… Det er så godt å se at vi er flere som tenker likt, og at denne teksten kunne være til både inspirasjon, motivasjon og hjelp for flere av dere. Det gleder meg ♥

Det er forresten viktig for meg at dere forstår at jeg ikke er i mot det å kunne være litt girly og fjollete. Det er i mine øyne helt topp at vi jenter kan gjøre et par-tre ting for at vi skal føle oss selv litt bedre, men det er den overdrevne bruken, og de kosmetiske inngrepene helt ned i 18-års alderen jeg synes er så forferdelig trist. Utviklingen er skremmende, men alle mine meninger er å finne i forrige bloggpost, så unngår jeg å gjenta meg selv til det kjedsommelige, hehe. 

Over til noe helt annet, og i dette tilfellet noe svært lite fargerikt og inspirerende, nemlig et par glimt fra dagens varetelling. Jada! Et nytt år betyr varetelling, og siden flere av dere liker at jeg tar dere med meg rundt på dagligdagse gjøremål, tar jeg dere i dag med meg ut til lageret, haha. Hele veien ut til Lundeby i Hærland, faktisk, hvor alle varene fra StyleConnection står lagret.

Jeg blir alltid like overrasket når jeg tar turen innom… Overrasket og stolt!

Her har jeg altså fylt opp fire svære reoler med klær fra eget klesmerke – reoler som går fra gulv til tak, og noen ganger forstår jeg bare ikke hvordan jeg klarte å få det til, haha. StyleConnection er i stadig vekst, og heldigvis har jeg fått en ekstremt viktig resurs med på laget, slik at jeg ikke kjører businessen i grus, ved å ikke ha full fokus i alle ledd. Min kjære bror er min nye kollega – en ekstremt dyktig kar som er hundre ganger mer strukturert enn meg, noe som er høyst nødvendig for å få dette til fungere i flere år fremover. Jeg ser virkelig frem til de kommende månedene, og til alt vi skal gjennomføre.

Dette blir et skikkelig godt år!

Nå skal jeg ta meg en øl og legge beina høyt, og prøve å slappe fullstendig av før den store dagen i morgen. Det er omsider duket for Vixen Blog Awards, og jeg er så spent atte hjelp. 

Om dere skulle få lyst til å stemme på meg en siste gang, kan dette gjøres under her frem til midnatt. Tusen millioner takk til alle dere skjønne mennesker som har stemt på meg i denne perioden. Det betyr så enormt mye ♥

Nyt kvelden, darlings. Veldig glad i dere ♥

 

Annonse