Annonse

IN HEAVEN

God morgen ♥

Har dere sovet godt? 

Vi har hatt den beste natten her i herlige Rosendal, og har akkurat stått opp til nok en solfylt dag. Vi ligger fortsatt i sengen og ser utover fjorden, og denne utsikten er faktisk umulig å bli lei av. Norge er jo så ubeskrivelig vakkert når det viser seg fra sin beste side, og til og med bilturen i går var vanvittig fin. Norsk natur, ass.. Slår de vakreste tropene anyday, og det er spesielt deilig å oppleve den nå etter en uke i en hektisk storby.

Vi ankom altså denne lille og herlige plassen i går, og de av dere som har lest bloggen min en stund vet hvor sinnsykt mye Rosendal faktisk betyr for meg. Hver eneste sommer fra jeg var 2 år gammel, dro hele familien inn hit fra hytten vår som lå en liten time unna, og jeg glemmer aldri hvor fantastisk fint jeg syntes det var her. Spesielt i Baroniet som vi skal besøke litt etterpå, og jeg kan nesten ikke vente til å tusle rundt i den vakre rosehagen sammen med min kjære. 

Nytt i år i forhold til tidligere visitter her inne er at vi overnatter. Jeg har aldri tilbragt mer tid enn én dag her, og det føles altså bare helt herlig å kunne få noen ekstra timer her. Vi sjekket inn på det mest sjarmerende hotellet i går, Rosendal Turisthotell, og dette blir jeg faktisk nødt å skrive litt mer om senere. Bildene taler vel for seg, og det som er så herlig her er at det moderne møter det gamle. Jeg elsker det! 


Fy fader.. NÅ koser vi oss!

Gårsdagen gikk med til en nydelig kvelds bestående av spekemat og hvitvin. Vinen tok vi etterhvert med oss opp på balkongen hvor vi ble sittende i solnedgangen med utsikten foran oss. Snakk om å komme helt ned i gir før det smeller neste uke, og disse late dagene har vi begge skikkelig godt av. 

Nå blir det forkost, så da vil jeg bare ønske dere en herlig dag så lenge. Jeg hører det er helligdag i dag? Hva pokker? Det hadde ikke jeg fått med meg, så det sier jo litt om hvor kaotisk livet mitt er om dagen. Hahahah. 

Talk later ♥

Annonse