Annonse

IN MY ASS

Happy good føkkings morning everybody!

Jeg vet at jeg har klaget på det hundre ganger, jeg vet at jeg MÅ gjøre noe med det, men nok en gang må jeg bare si at den sengen der, den kan du for pokker få billig av meg. Jeg sovnet ikke før lagt ut på natten da jeg var opptatt med å betale den altfor høye bunken med regninger, og i tillegg være opptatt med VM i både vaske- og henge opp klær. Når du da våkner klokken halv åtte, bare fordi du har så vondt, og fordi sovemerkene på hele kroppen (innkludert i trynet) kjennes ut som tidenes dypeste kutt, ja da får man en litt sånn «føkk dette» følelse, og når snøstorm er det første du ser når du titter ut av vinduet, ja da har man ikke en så altfor god start på dagen…

Det har jeg riktignok tenkt å gjøre noe med, så nå har jeg funnet frem morgenkaffen, og blir nødt til å reposte et bilde Beilinda la ut på insta for en tid tilbake. Dette bildet får meg alltid i strålende humør, jeg holder på å le meg ihjel hver gang jeg ser det, og samtidig tenker på den siste sangen jeg hørte på… Om det er humoren min det er noe i veien med, vet jeg ikke, men én ting er ihvertfall sikkert, og det er at jeg håper alle dere deilige lesere, vil dele deres siste sagtitler med meg, sånn at vi alle kan starte dagen med en sinnsykt god latter!!

Jeg endte på «Anything Could Happen in my ass!» Hahahahahahahah…

Alright… Deres tur!

Annonse