Annonse

IN MY BEACH BAG

Heisann hjertene mine ♥

Hehe.. Vi fikk jaggu handlet litt i denne souken, ja.. Det er det ingen tvil om, så nå blir bla.a søte små og fargerike krukker, noen trefigurer og en knallrosa puff i skinn med hjem til Løkka. Hvordan jeg skal få den puffen med meg hjem aner jeg ikke, men at jeg bare MÅTTE ha den er i hvert fall sikkert. Gleder meg til å vise dere!

Vi har kommet tilbake på hotellet, og all shoppingen gjorde at vi gikk glipp av dagens surfetime.. Da får vi heller gjøre en sinnsykt god innsats i morgen, og virkelig bruke hver eneste muskel i kroppen. Jeg har bestilt couple spa klokken fire, så avslutningen på fredagssurfen kommer til å bli helt fantastisk. Egentlig er jeg ikke noe spa-fan, men når Dennis og jeg kan få en massasje på hver sin benk ved siden av hverandre, blir det liksom litt ekstra hyggelig. Dessuten vet jeg at en god massasje har stått på toppen av ønskelisten til D-boy i en evighet, og siden jeg ikke duger til den slags, kan vi i hvert fall utnytte de mulighetene som finnes her. Hurra!

Jeg har nettopp knipset noen bilder av innholdet i beach-baggen min, og et sånt type innlegg har jeg ikke postet før. Selv synes jeg det er morsomt å se hva andre putter i strandvesken, så jeg håper dette faller i smak.. 

1. En caps er et must. Den plasserer jeg latent oppå hodet sånn at den akkurat gir en sånn behagelig skygge for solen.

2. Selve strandvesken er et godt utgangspunkt, og den skal være fargerik og stor. Med plass til all slags ræl!

3. Kameraet blir med overalt. Også på stranden..

4. Carmex er også med overalt! Selvom den smelter litt i solen er jeg helt avhengig av den!

5. En notatblokk og penn er alltid smart å ha med seg. Du vet aldri når du trenger noe å skrive på eller med, eller når en strålende bloggidé inntreffer. 

6. Telefonen er en selvfølge, for hvis jeg i det hele tatt skal ha noen sjanse til å bli liggende i solsteiken i lenger enn 20 minutter, MÅ jeg ha noen spill som Candy Crush lett tilgjengelig. Dette er det beste tidsfordrivet i verden! Jeg går aldri lei.. ALDRI!

7. Solkrem, solkrem og atter solkrem. Et soleklart must!!!

8. Solbriller er like viktig som caps, og de to utgjør en inafor kombo!

9. Et gigantisk beach towel er også digg på stranden. Det kjipeste som finnes er å ligge på de knøttsmå håndklene som så vidt dekker halle kroppen!

10. Lommebok med cash er alltid med på stranden. Plutselig kommer det en dude forbi med frukt, chips, snacks eller iskalde drinker, og da er det å ekstremt deprimerende å ikke ha cash til å kunne kjøpe. 

11. Hodetelefoner er også en sikker vinner.. Musikk gjør livet bedre, i tillegg til at den fører til bedre tålmodighet. 

12. Lesestoff er bra å ha med seg når telefonen går tom for batteri grunnet for mye Candy Crush. 

Sånn.. Da er jeg godt rustet for morgendagens strandliv, hehe! Hva pleier dere å ta med dere på stranden? Kanskje noe jeg burde tilføre i min lille strandsamling?

Nyt kvelden, fininger! Nå skal jeg lure med meg Dennis ut på en aldri så liten fotoshoot, og deretter blir det middag i solnedgangen. Livet er flott! ♥

SMASK 

Annonse