Annonse

IN THE FIELD

Hei fininger ♥

I dag har det vært såpass mye vind at det faktisk har vært mulig å ligge ved bassenget, så hele dagen har i dag gått med til tææning fremfor tasting og trykking på data’n. Det er greit, sant? 

Nå har jeg stasjet meg opp i mine nye hæler og er på vei ut døren for å nyte en deilig middag med gjengen, og her er altså noen bilder av kveldens outfit. 

Nytt skjørt, topp, veske og heels fra Bershka // smykker fra Nelly/SheInside (her) // armbånd fra Nelly/Aldo

Og DER fikk jeg altfor vondt i hodet av den stramme hestehalen, så nå røk frisyren til helvette, og de høye heels’ene slengte jeg like så greit fra meg på soverommet. Så nå tar jeg for pokker meg frem flip flopsene og capsen, så får jeg heller være fin og litt mer pyntet en annen dag i stedet. Javel… Faen… 

Nyt kvelden, skjønninger ♥

Annonse