Annonse

IN THE HEAT OF THE MOMENT

Oj!

Steike så hett det var å lese gjennom alle kommentarene i forrige innlegg. Jeg elsker å se at dere deler deres historier og at man faktisk i et kommentarfelt på en blogg, kan gi hverandre tips og dele erfaringer. Dette er rett og slett gull verdt! Det som går igjen er «flott at du tar opp et såpass tabubelagt tema», og da tenker jeg for meg selv.. Når ble egentlig sex tabu? Hvorfor er dette et tema man egentlig ikke skal snakke om? Det er skikkelig synd, for kunnskap er makt, og hadde det vært mer «naturlig» å snakke om sex og alt dette innebærer, hadde man nok flere hatt bedre selvtillit og vært tryggere når det kommer til sengegymnastikk. Hadde sex vært mer naturlig å snakke om, hadde det igjen vært lettere å kommunisere med sin partner, og som jeg nevnte i går er denne kommunikasjonen altavgjørende for et got sexliv.

Enkelte hendelser ble satt på spissen i går, og jeg la spesielt godt merke til en kommentar fra en mann som skriver at innlegget kunne virke i overkant diskriminerende. Dette var virkelig ikke min hensikt. Innlegget skulle ha en morsom tøtsj, for kjære mann.. Jeg skal love deg at det bare ikke er menn som kan svikte i sengehalmen. Gårsdagens innlegg kunne fortsatt i det uendelige, rett og slett fordi det er så sinnsykt mye man kan snakke om innenfor dette temaet. Kan man egentlig bli ferdigsnakket om sex? Jeg tror ikke det, men for å ikke drive forskjellsbehandling her, la oss snakke litt om hvor jeg tror vi jenter gjør den største tabben..

Runking og suging, jenter.. Det er jaggu ikke en enkel oppgave, og jeg tror alle kvinner en eller annen gang i løpet av livet har hatt angst for å sitte i «førersetet» og ta fatt på oppgaven. Jeg kan ikke forstille meg noe verre for en gutt, enn en jente som runker frem brannsår til ereksjonen går tapt. I tillegg kan det ikke være godt å bli sugd av en dame som bruker tennene mer enn tungen, for vi har alle vært der, har vi ikke? «Å herregud.. Hvordan gjør jeg dette?? HJEEELP«. Man kan jo få angst av mindre, og en penis kan søren meg virke som det mest skremmende på jord. 

Igjen.. Kommunikasjon! Tenk hvor mange flere gode seksuelle opplevelser vi alle hadde hatt, om vi bare hadde våget å snakke om det. Selv på en one night stand. «Eh, du? Hva med å bevege hånden litt mer sånn, det føles så mye bedre«. Det er jo bare positivt, og jeg kan ikke forestille meg at verken kvinner eller menn missliker å få direksjoner som gjør akten komplett. Det er verre at man blir latterliggjort i ettertid, eller hva? 

Folkens? Haha, jeg blir ikke ferdisnakket om temaet.. En av dere foreslo en fast sexspalte, så kanskje? Kanskje jeg en gang i uken eller måneden rett og slett skulle samlet erfaringer og tips fra både meg selv og dere i et eget innlegg som kan være til nytte, hjelp og glede for andre? Hmm.. *tenke tenke*

Morgenstunden er forøvrig superslow her på Løkka. Jeg rydder opp i magasiner og mailboks, mens Dennis spiller Playstation. Perfekt!

Åh!

Det var så forbanna deilig å se min kjære igjen i går.. Det er jo ikke så lenge siden sist, men desto nærmere vi kommer datoen når han skal flytte hit, desto mer desperat blir jeg etter å være nær han. Jeg gleder meg sånn til å kunne legge meg inntil den deilige kroppen hans hver eneste kveld. Krype helt inn i kroken hvor jeg trives aller best, og bare nyte. Halleluuja sier jeg bare.. Tenk da? Det er under en måned til han skifter adresse, så i dag skal vi faktisk ta en tur på HelvetesIKEA for å kjøpe litt ekstra kurver og diverse. Helt nødvendig når vi skal dele klesskap, og jeg klarer ikke se for meg hvor jeg liksom skal gjøre av alt som henger der allerede. HE HE! 

Alright.. Back to work! 

Måtte dere få en nydelig tirsdag, og fininger? Har dere en klein suge/runkehistorie på lur er dere faktisk nødt til å dele den med meg!

SMASK

Annonse