Annonse

IN THE STREETS OF FIRENZE

God morgen fra Itaaaalia ♥

Altså.. Kvelden i går? Åhåj så magisk! 

Som jeg har nevnt for dere tidligere, består ikke denne turen kun av pleasure and fun, men også business. Jeg tar nemlig i regi av IBS temperaturen på studentlivet her på Accademia Italiana, og i går var det altså duket for avgangselevenes spektakulære fashion show. Vi ble blown away.. Det der var design på høyt plan, og jeg kribler i fingrene etter å skrive mer om denne studieretningen. En film er også på vei, så det er bare til å glede seg! 

Før vi stikker innom skolen for en omvisning, tenkte jeg å dele noen glade snaps fra gårsdagen. Med sol i fleisen og en gradestokk som viste tjuefire varme, er det ingen tvil om at torsdagen var perfekt. 

Opp med en hånd de som fikk med seg Bloggerne i går da? Var det ikke en festlig episode? Jeg må innrømme at jeg lo godt av Dennis da han øvekjørte, haha. Heretter overlater jeg denne oppgaven til noen som faktisk vet hvordan man skal lære fra seg, hahahha!

Hva står på agendaen i dag, vakre venner? Det er jo fredag og greier!

SMASK ♥

Annonse