Annonse

INGEN FESTIVAL UTEN…

//Annonse

Hotties, her var jeg omsider tilbake…

Vi er på Palmesus, livet går i ett, og jeg sjonglerer mellom å ha det gøy med venner, feste som en tulling, og samtidig jobbe for MTV. Jeg intervjuer diverse artister og kjører noen live streams, og det skal jaggu ikke bare være lett å skvise inn blogging i denne hektiske (dog deilige) timeplanen.

Jeg lovet dere en konkurranse i går, men siden dagen bare fløy fra meg, kjører vi den ut i dag i stedet.

IMG_0951

IMG_0956

De fleste av dere vet nok at jeg er en Asan-lover, haha. Jeg elsker Asan! Asan er LIVET!

I hvert fall på festival… Det er begrensede muligheter for å vaske seg, og Asan gjør at jeg ALLTID føler meg fresh – pakken er jo så liten og enkel å ta med seg overelt! Asan og jeg goes way back, og med det samme serviettene kom på markedet, har jeg brukt x-antall kroner på å alltid ha serviettene lett tilgjengelig. Perfekt på reise, perfekt i hverdagen, og perfekt på nettopp festival.

Asan er altså med meg i festivalbaggen, sammen med fargerike og sprudlende styles fra StyleConnection. Og folkens? I dag kan dere vinne både klær fra kolleksjonen min, samt noen herlige pakker med Asan intimservietter – HURRA!

IMG_0961

IMG_0957

Skjermbilde 2016-07-01 kl. 16.23.03IMG_0607

Delta i trekningen om alle produktene over her, samt Asan Fresh Intimservietter, ved å:

♥ Legge ut et bilde av din festivalstil eller festivalantrekk og tagg #asanfresh og #Styleconnection
♥ Legge igjen navnet på din Instagramprofil her i kommentarfeltet

Easy peasy! Veien til disse deilige produktene har aldri vært kortere – lykke til!

Nå skal jeg hygge med en Corona i lystig lag, før vi entrer livets festival!

Annonse