Annonse

INGEN JULEBY ER FINERE ENN DENNE

Husker dere julebyen fra i fjor? Den vakre byen jeg arvet av besteforeldrene til Dennis? Jeg fikk seriøst frysninger da jeg åpnet esken hvor de vakre små husene hadde ligget i et helt år… Innpakket i silkepapir og bobleplast. Denne byen er jeg så innmari glad i, og behandler den selvfølgelig deretter ♥

I fjor fikk den stå på biopeisen, og der skulle den naturligvis stå i år også. Der synes jeg den tar seg så godt ut! Og så er det jo så utrolig gøy å plassere disse små, skjønne husene, og sette opp trærne rundt om kring.

Lysslynge og kunstig snø setter prikken over i-en, og bidrar til å gjøre det så koselig at jeg kunne ønske jeg kunne flytte inn, haha. Tenk så koselig det hadde vært å vandre rundt inni her, sammen med julenisser og andre små figurer? Litt skumle er de jo riktignok, med de sorte øynene som er malt litt på halv åtte, men altså… Alt med denne juledekorasjonen er så magisk, og jeg er så takknemlig for at vi fikk arve den. Håper Falk kommer til å sette like stor pris på den som meg ♥

Egentlig har jeg jo lyst til å utvide den med enda flere hus, skøytebane, pariserhjul og gudene vet hva. Min kjære svigermor har jo begynt å samle på julebyen fra Luville, og fy søren så fin den er. Jeg blir jo så inspirert, så kanskje jeg skal begynne å samle jeg også?

Vi har forøvrig akkurat startet dagen her på Hundvåg, og skal etterhvert komme oss inn til byen for å titte litt. Vi kan jo ikke være i Stavanger uten å ta en tur i Fargegaten, f.eks… I hvert fall ikke nå som det er jul!

Ønsker dere en vidunderlig torsdag ♥

Annonse