Annonse

INGEN PÅSKE UTEN…

//Annonse

Det er få ting som er deiligere enn påsken – dette er virkelig tiden for å slappe av og nyte livet, og hygge sammen med famile og venner. Flere av dere nyter kanskje tiden på fjellet – noen er vel muligens mer festklar enn andre, og bruker gjerne ettermiddagene småbrisen på afterski… Åh! Those were the days, haha. Litt dance off på Stavkroa hadde absolutt ikke gjort noe nå…

Nå har det seg sånn at vi er stuck på denne båten, og vi har det overhodet ikke noe ille selv om vi har litt ekstra hjemlengsel nå i påsken. Påsken er jo så hellig, vet dere – det har jeg ikke lagt skjul på de siste dagene, men heldigvis er jeg sammen med en innmari fin gjeng, som gjør det å være borte fra venner og familie litt lettere.

Det går i ett sett her på skattejakt – vi har mye jobb å gjøre, men innimellom slaga rekker vi en liten pause. En liten pust i bakken, rett og slett, og når man trenger å koble helt ut fra alt vi driver med, er det spesielt én ting jeg setter litt ekstra stor pris på… Nemlig å sette meg ned i ro og fred, og lese favorittmagasinet med «noko attåt» . Og hvor tror dere det er aller triveligst å lese nettopp dette favorittmagasinet? Jepp, that’s right – på dekk i solen, innpakket i en knallrosa sovepose, haha.

Nå som vi er på seilbåt med svært begrenset plass, er det ingenting som er mer genialt enn å kunne lese magasiner på telefon eller iPad. Man trenger ikke drasse rundt på en haug av blader som både veier litt ekstra i ryggsekken, som tar litt plass, og som skaper rot på liten plass – derfor er appen Flipp min beste venn på tur. Her kan jeg lese alt fra bl.a Elle, Boligdrøm, Her og Nå og Det Nye, til Rom123, Bonytt, og Ditt Bryllup – nå for tiden går det for det meste i Det Nye og Ditt Bryllup. Det som er så alright er at jeg enkelt kan screen shotte bilder som gir bryllupsinspo, sånn siden Dennis og jeg faktisk skal gifte oss i 2018… Bryllupsmappen på telefonen begynner å bli ganske så fylt opp med andre ord ♥

Flipp gir fri tilgang til over 50 av Norges største og beste blader og tegneserier, og det som også er så FAB, er at man kan spare masse ved å lese magasiner direkte på telefonen eller iPad’n. Hele familien kan nemlig brukes av hele familien, og man kan være logget på fem enheter samtidig på ett abonnement. Dette er virkelig noe å rope høyt hurra for – her kan man altså sikre påskeunderholdning til hele crowden for en snill sum. Ekstra snill i dag, siden jeg har den store gleden av å bjuda på et eksklusivt tilbud til mine lesere.

Alle mine skjønne lesere får prøve Flipp gratis i 30 dager. Deretter får dere en spesialpris på 99,-/mnd. (ordinært 129,-) . Hvis dere allerede abonnerer på et av Egmont Publishing sine blader, blir prisen bare 49,-/mnd – YAY!

Slik blir du enkelt abonnent på Flipp:

1. Register deg på flipp.no
2. Last ned appen
3. Logg deg inn og les i vei

Pssst! Du må bruke logge deg inn via denne linken, for å få spesialprisen ♥

Er ikke dette en litt hyggelig nå i påsken da, fininger? Det synes i hvert fall jeg, og nå skal jeg lene meg tilbake mens jeg scroller meg gjennom et par spennende kronikker i Det Nye, jeg enda ikke har lest. Har dere fått med dere den nye utgaven, forresten? Og hvilket magasin er det dere liker aller best?

Måtte dere få en vidunderlig påske, vakre venner. Håper påsken behandler dere fint, og at dere koser dere glugg ihjel ♥

Klem i fleng

Annonse