Annonse

INGEN SOMMER UTEN!

God fredagskveld, vakre venner ♥

Vi skal straks kose oss i sofakroken, med reker og krabbe. Den perfekte fredagsmaten, spør du meg, så nå gjelder det å finne en god film vi kan snurre i gang. Har dere noen tips? Jeg er helt ute og sykler når det gjelder filmforslag, så alle tips blir tatt imot med en stor takk og tusen slengkyss. Jeg er spesielt keen på å se noe skikkelig skummelt, men der er ikke Dennis like giret, haha. 

Jeg har frem til nå kost meg litt med å leke kreativ på iPad’n, da jeg syntes det var på tide med et skikkelig sommerinnlegg. Et innlegg som inkluderer sommer must-haves jeg er helt avhengig av, nå som det faktisk er sommer på ekte. I hvert fall nesten, haha! 

1. Årets fresheste bikinier finner dere på StyleConnection. Ingen sommer uten en bikini i glade farger HER 2. En denimshorts er et must HER, og denne fra egen kolleksjon er en superdigg og soleklar favoritt 3. Fargerike og freshe negler? Yes please HER 4. Gjør det fint ute med denne herlige rottingstolen HER 5. Fargerike armbånd gjør sommer-looken komplett HER 6. Havaianas er og blir en sommerfavoritt i skogarderoben HER 7. Solfylt sommer uten solbriller? Hell no! HER 8. De kuleste på stranden eller ved poolen, er dem som chiller på beach towel fra StyleConnection HER 9. Solkrem må man ha HER 10. Sommer = hatt. Sånn som denne HER 11. Ingenting føles bedre enn å sippe sangria iført en råfin kimono HER 

Nå drømmer jeg meg helt bort her.. Deilig!

Alright.. Nyt fredagskvelden, skjønninger. Jeg er så glad i dere ♥

Annonse