Annonse

INKASSOKRAV OG FINANSFOBI

Annonse: I smarbeid med Okida/tidligere Finanstipset

Tidligere i sommer delte jeg et innlegg med dere, som handlet om at det å ha økonomiske problemer ikke er så uvanlig som man kanskje tror og føler på, hvis man selv står midt oppi det. Jeg vet alt om det å slite økonomisk, og jeg vet hvor vondt det er å ikke se lyset i enden av tunnelen. Som jeg har sagt tidligere, vet alt om betalingsanmerkninger, inkassokrav og postkasseangst, og det er vel ikke noe som kan føles vondere, skumlere og vanskeligere.

Når man havner i et økonomisk uføre som det nesten er umulig å komme seg ut av, opplever man ofte at de rundt deg dømmer deg. Kanskje er det familiemedlem eller venner, eller så er det kontaktperson i banken, eller totalt fremmede som dømmer deg i et kommentarfelt, om du velger å være åpen. Og derfor er det så ufattelig viktig å bryte tabuer knyttet til økonomiske utfordringer! Heldigvis har personlig økonomi blitt et fag i skolen, slik at barn og unge kan lære mye om det som er og skal bli et av de viktigste fundamentene for et godt liv -nemlig kontroll over sin egen økonomi! Det var ikke mye vi lærte om dette da jeg gikk på skolen. Faktisk lærte vi ingenting, så det at det omsider blir et fokusområde i skolen, synes jeg er fantastisk, og på høy tid!

Det er ingen som vil forstå hvordan det er for en som har havnet i en dyp økonomisk krise, med mindre man har vært der selv, og det kan være vanskelig å få disse til å forstå hva en går igjennom, og hvilke grep som er de eneste som vil fungere. «Det er jo bare til å spørre banken din, så hjelper de deg» . «Spør dine foreldre eller annen familie, så fikser de det» … Dette er ofte kommentarer man kan få, som tyder på at de som prøver å gi deg råd, ikke aner hvor utfordrende det faktisk er hvis man har kommet dit at betalingsanmerkningene melder sin ankomst, og namsmannen er minutter unna å tvangsselge huset ditt.

Nei! Det er ikke «bare» til å spørre den tradisjonelle banken din. Har du betalingsanmerkninger, får du ikke hjelp. Og det er dere som opplever å ikke få hjelp – dere som har havnet skikkelig utpå, som jeg skriver til i dette innlegget. Det er kanskje lys i enden av tunnelen… Det finnes heldigvis en vei ut av dette, og første steg i riktig retning, er å få hjelp av flinke økonomiske rådgivere!

Jeg har pratet om Finanstipset tidligere, som nå har byttet navn til Okida!

Dette er et team som brenner for å hjelpe mennesker ut av økonomiske kriser, og sørger for å gi deg rådgiving i en tøff tid! Okida tar avstand fra forbrukslån og kredittkort, siden de skal hjelpe deg UT av krisen, og dermed ikke tilby noe som gjerne førte til krisen i utgangspunktet! De spesialiserer seg på å samle flere dyre lån med sikkerhet i boligen din, og kan innhente tilbud fra opptil 8 gode banker – det første i løpet av kort tid. De skreddersyr en løsning som passer deg og sikrer best betingelser, siden de er spesialister på forhandling med bankene. Rådgiverne i Okida ser deg og dømmer deg aldri! Og du kan få en egen personlig rådgiver som ønsker å hjelpe deg fra start til mål!

Jeg er så glad for å potensielt sett være med på å hjelpe noen som sliter, UT av en økonomisk krise! Kanskje Okida kan være noe du bør sjekke ut hvis du ikke kommer noen vei med din tradisjonelle bank?

Jeg heier på deg!

  • Renteeks: 5,95% ved et lån på 2000000 kr o/25 år. Kost. 1668466, tot. 3668466

 

Annonse