INKASSOKRAV TIL LUNSJ

Annonse: I samarbeid med Okida

Hei, desember… Da var det jul igjen! En deilig måned for noen, men en tøff måned for andre. Ensomhet. Dårlig økonomi. Vanskeligstilte familier… Jeg føler virkelig med dem som synes desember er vanskelig…

I det siste har jeg virkelig fått kjenne på kroppen hvor mange som faktisk sliter, og for de aller fleste er det trang økonomi som gjør juletiden ekstra vond. Det er ikke kjekt å få inkassokrav i julekalenderen, og tenk hvor vondt det må være å gå med en frykt om at huset tvangsselges på lille julaften?

Det høres kanskje sprøtt ut for mange, men dette er en faktisk virkelighet for enkelte! Klarer du å se for deg hvor vondt det hadde vært om det var du som stod i denne situasjonen?

Jeg har i flere måneder nå samarbeidet med OKIDA… Både for å bryte tabuer rundt dårlig økonomi og økonomiske problemer, men også får å informere dere om et strålende apparat som står klare for å ta dere som har kommet i en økonomisk krise imot med åpne armer!

OKIDA er noen råflinke, varme og imøtekommende økonomiske rådgivere, som gjør det de kan for å hjelpe deg som sliter økonomisk. Kanskje er du blant dem som har betalingsanmerkninger, skyhøye månedskrav som følge av kredittkort eller handlekontoer, og ikke får hjelp i tradisjonell bank? Da kan kanskje OKIDA være redningen!

OKIDA samler dyre forbrukslån, kredittkort og inkassokrav inn i et boliglån, slik at du får en lavere gjennomsnittelig rente og blir kvitt inkasso og betalingsannmerkninger.

Økonomiske utfordringer tærer på psyken. I dag ønsker jeg å oppmuntre dere alle som har en bunke med regninger dere enda ikke har orket å åpne, å rive av plasteret. I dag er dagen for å rydde opp, for å prøve å finne en løsning, og for å sakte men sikkert få orden og kontroll, slik at dere forhåpentligvis kan kose dere i julen med lave skuldre. Det unner jeg dere alle sammen!

Så, min oppfordring til alle dere i dag, er å ta tak! Ta tak i dag! Jeg ønsker av hele mitt hjerte at julen skal bli fin for dere alle sammen. Ta opp telefonen, og tast inn 404 56 333 for å prate med en dyktig saksbehandler fra Okida! De sitter klare til å bistå med en eventuell og uforpliktende løsning! Eller klikk HER for å finne ut mer!

Jeg heier på deg!