Annonse

INNHOLDET I KJØLESKAPET MITT…

Mine engler, hallaien ♥

Det har skjedd et mirakel i 2019, og det er at jeg hver eneste morgen våkner noen minutter før vekkerklokken ringer. Hva er greien med det, liksom? Alarmen er satt til 6.30, så dere kan jo bare tenke dere hvor herlige morgenstunder jeg har hatt i det nye året.

Ingenting er bedre enn å våkne tidlig på morgenkvisten og faktisk føle seg uthvilt, og få muligheten til å ta seg god tid til å drikke kaffe og spise frokost før arbeidsdagen begynner. Halleluja, sier jeg bare. Håper dette fortsetter!

Det er tid for en ny dag av 40 Days Challenge, som har blitt med oss inn i det nye året. Vi har kommet oss til dag 27, som i dag går ut på at jeg skal vise dere innholdet i kjøleskapet. Nå må jeg faktisk le, for dette kjøleskapet er så tomt og stusselig atte hjelp. Men men, challenge er challenge, så her er det bare til å bjuda på!

I går hadde jeg faktisk en liten opprydning her inne, og fikk vasket både grønnsaksskuff og hyller. Det var på høy tid, for å si det mildt, så sånn sett var jo tidspunktet for å vise innholdet helt topp. Her ser dere altså en salig blanding av alkohol og plantemelk, haha! Og grønnsaker, selvfølgelig.

Havremelk er et must – jeg er så glad i kakao, og den cravingen var visst ikke bare forbeholdt førjulstiden. Kakao i koppen før leggetid gjør meg både varm og glad, og så har jeg også fått sjuke cravings på havregryn med havremelk og blåbærsyltetøy. Mums! Det kan jeg spise uendelige mengder av!

Grønnsaksskuffen er også fylt opp med diverse, og jeg sverger til disse posene fra Grønn og Frisk som gjør det enda enklere å lage middag. Hallo, ferdig oppkuttede grønnsaker! Dette er perfekt for oss som vil at ting skal gå litt fort i hverdagen.

Her er forresten osten vi bruker når vi lager disse superdigge sandwichene. Den smaker ikke ekte ost, men den er faktisk ikke langt unna. Dette er uten tvil det aller beste alternativet til bl.a. Norvegia.

Fryseren, derimot, er litt fullere enn kjøleskapet. Der ligger frokostrundstykkene og koser seg ved siden av de frosne bærene til smoothien. Og så har vi selvfølgelig en egen skuff med vegansk is. Mmmm! I matskapet finnes også mesteparten av ingrediensene vi bruker i hverdagen, som f.eks. bønner, linser, ris, pasta, hermetiske tomater, og andre godsaker. Et eget innlegg om matvarene jeg mener alle bør ha på lur, kommer forresten om ikke så lenge!

Okidoki! Nå skal jeg fortsette der jeg slapp, så da vil jeg bare ønske dere alle en nydelig onsdag. Tenk det – snart helg ♥

Annonse