Annonse

INNKJØP FRA LONDON

Hallaisen ♥

Jeg tenkte det var på tide å vise dere hva som ble med hjem fra London, og som dere sikkert visste på forhånd, var det mye fargerikt stæsj som ble lagt i shoppingbaggen. You know me… Det gøyeste å shoppe med seg fra diverse reiser, er alt det gøye man ikke får fatt i her hjemme… Som bl.a. et skjærebrett formet som en ananas, vinyl coasters, og en Little Miss Fun kopp.

Når jeg kommer over skatter som det her, klikker det fullstendig. Jeg blir så glad at jeg nesten må felle en liten tåre, før jeg går fullstendig amok, haha. Dennis HATER å shoppe med meg, og det kan jeg godt forstå…

IMG_4186

IMG_4197

På denne turen fant jeg en haug av godbiter, og det jeg kjøpte mest av var diverse morsomme kort, som skal gis bort til fine folk ved passende anlendninger. Jeg legger alltid litt ekstra vekt på et hyggelig kort i forbindelse med en bursdag – selvom det som regel havner i en roteskuff, er det likevel så koselig å få et kort man har gjort seg litt ekstra flid med. Og så kan det jo faktisk rammes inn og brukes som et fresht bilde, om kortets forside passer i bildesamlingen.

Noen vintage skatter ble også med hjem fra London, som bl.a den superkule leopardbomberen som dere kanskje så på Snapchat. Jeg gikk også til innkjøp av noen neongule hig heels, så nå gjelder det bare å finne en passende anlending hvor disse kan bli brukt. Herregud så kule shoes! Neon passer jo egentlig i en hvilken som helst setting, juuhuuuu!

IMG_4180

IMG_4195

IMG_4188

IMG_4194

IMG_4184

IMG_4191

IMG_4185

IMG_4190

Jeg har forresten lovet dere en «haul«, og den ser dere under her. I tillegg til video er det jo alltid litt kjekt med noen bilder, men en «hååååååål» er alltid på sin plass, hehe.

Hvordan har dere det i dag, fininger? Skinner solen hos dere også?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse