Annonse

INNLEGGET DERE LENGE HAR VENTET PÅ…

Jeg skjønner at det er på tide med en real oppdatering. Dere er jo sååå nysgjerrige, og jeg synes faktisk det er litt sjarmerende. Hehe. Nå skal jeg endelig fortelle dere hvordan Dennis og meg ligger an…

Det er mange som har vært usikker på hva som egentlig foregår mellom oss. Er vi sammen? Er vi ikke? Holder vi på med noen andre? Eller er vi i et forhold på vent?… For å være helt ærlig har vel også Dennis og jeg egentlig vært usikker på hva vi egentlig har vært, men nå kjære læsere… Nå kan jeg bekrefte en gang for alle at jeg ikke lenger er singel, og er mer lykkelig enn noen gang! Ja, det har vært mye surr den siste tiden, og ja… Det er mange meninger som florerer, og kjære lesere… Jeg er glad for at dere engasjerer dere og for alle råd og advarsler dere prøver å gi meg. Det viser at dere bryr dere, og det setter jeg pris på. Ja, så var det noen humper i veien og noen hendelser som burde vært unngått. Husk at det er mye dere ikke vet, og jeg er glad for at jeg har en evne til å legge negative tanker bak meg, slette det, og starte med nye hvite og blanke ark. Vi har hatt en dyp og lang prat… Lagt ALLE kortene på bordet, vært ærlige, og kommet frem til at; «Føkk det som har vært. Nå ser vi fremover!» Dennis er altfor viktig for meg, til at jeg bare kan gi slipp, og vi er veldig glad i hverandre… Gleder meg til tiden fremover!

Annonse