Annonse

INSANE!

Et happy og solfylt hallo fra vakre Ålesund! Vi er så heldige med været, og Ålesund har virkelig vist seg fra sin aller beste side disse dagene. Vi blir her til i morgen, og det ser ut til at fineværet fortsetter ♥ Hurramegrundt, sier jeg bare! Denne byen er jo helt magisk – det er nok mange av dere enige i, og vi nyter hvert sekund her vi ligger til kai i sentrum. I kveld blir det nok muligens en liten tur på byen også, og da er det Terminalen som gjelder? Dere er jo så skjønne som tipser på Snapchat, og Terminalen har blitt gjentatt flest ganger. Kanskje vi sees på dansegulvet? Wiiiii!

I dag har jeg gleden av å vise dere en fantastisk film fra surfecampen i Hoddevik. Trine og Sandra er helt RÅ på film og klipp, og denne videoen gir meg rett og slett gåsehud. Tenk at dette er Norge! Er det ikke helt insane?

Len dere tilbake og NYT!

Takk for motiverende og herlige kommentarer på gårsdagens innlegg, forresten… Dere gjør meg så glad, og det håper jeg dere vet allerede ♥

Nå skal vi jobbe litt, og senere skal jeg visst få en utfordring av crewet som betyr at jeg skal ha på meg uniform, og utføre en oppgave her i Ålesund, haha. Jeg har ikke en anelse om hva som skal skje, så dette kan jo bli ekstremt spennende. Stay tuned, sier jeg bare!

Har dere en fin lørdag, skjønne venner? Nyter dere langhelgen?

Annonse