Annonse

INSPIRASJON!

I det ene øyeblikket lengter jeg etter snø og jul, juleforberedelser, julesanger, gløgg, og tjukke strikkegensere, mens jeg i det neste bare ønsker meg sommer og sol, palmer, sand mellom tærne, reise og California. Jeg klarer liksom ikke helt å bestemme meg, haha, men én ting er i hvert fall sikkert – og det er at vi trenger litt solfylt påfyll nå når høsten er her. Jeg er helt avhengig av inspirerende bilder som får meg til å dagdrømme, og disse bildene ønsker jeg selvfølgelig å dele med dere ♥ Dette blir man garantert glad av!

Vakkert, ikke sant? Inspirerende? Oh yes! Dette gjorde godt på en grå og trist tirsdag. Tirsdag, liksom… Det er jo nesten en kjipere dag enn mandagen, haha. Gårsdagen var jo i grunn ganske spesiell – jeg skulle nemlig presentere boken min for 200 (!!!) bokhandlere og bibliotekarer, og jeg var mildt sagt nervøs. Ikke fordi at det å stå foran en forsamling er noe som skremmer meg, men rett og slett fordi boken er så viktig, og fordi jeg skriver om noe jeg virkelig brenner for. Og når hjertesaken din skal presenteres for dem som kanskje skal ta inn denne boken – nei da blir det bare ekstremt nervepirrende. Dette er jo så viktig! Nå krysser jeg fingrene for at dere kommer til å like den – det er jo dét som betyr mest!

Om en liten time kommer Stine og Jax på besøk, og jeg gleder meg selvsagt ihjel til å se dem begge to. Jeg får vel komme meg ut av pysjen og inn i noe litt mer anstendig – talk later, babes ♥

Annonse