Annonse

INSPIRASJON: INNGANGSPARTI

God kveld i stuggu, mine fine ♥

Nå nærmer det seg innflytting med stormskritt, og det betyr en del interiørsnakk her på bloggen fremover. Boligstyling og interiør generelt er noe jeg elsker å drive på med, og jeg ser virkelig frem til å få utfolde meg i splitter nytt hus. Jeg føler i grunn at interiør er min greie, og jeg håper jeg kan inspirere dere i tiden fremover med kreative løsninger, DIY-prosjekter og styling generelt.

I morgen skal vi tilbake til huset vårt i Drammen, og denne gangen har vi avtale med en møbelsnekker som skal komme på befaring. Vi har stor plass og gode muligheter til å skape noen helt unike og spennende løsninger, og nå drømmer vi om et helt spesielt inngangsparti med god oppbevaringsplass og originale detaljer. Jeg bor på Pinterest om dagen, og har lagret en haug av deilig inspirasjon til nettopp inngangspartiet, så hvorfor ikke dele tankene og inspirasjonen videre med dere?

Det blir jo en helt ny verden å få en entré hvor vi alle tre faktisk kan oppholde oss samtidig. Til nå har vi hatt begrenset med plass, og jeg gleder meg sånn til å kunne samle alt av yttertøy i gangen hvor det faktisk hører hjemme. Jeg lukter ordning og reda innen rekkevidde, haha. Og så er jeg så spent på om denne møbelsnekkeren kan lage en garderobeløsning inspirert av disse bildene. Jeg synes det er rålekkert med en innebygget benk, og prikken over i-en er definitivt kombinasjonen av hvitt, sort eller grått og natur/tre. Ååå, jeg kan nesten ikke vente til morgendagen!

Er det en av disse løsningene dere likte bedre enn andre? Jeg synes det nesten er umulig å velge ut en favoritt – alt ser jo like bra ut, hah!

Nå blir det Love Island og resten av smågodtet etter lørdag. Jeg orker seriøst ikke tanken på at det snart er ferdig, og synes de godt kan forlenge oppholdet med minst to måneder! Måtte Love Island aldri ta slutt…

Håper dere har hatt en nydelig dag ♥

Annonse