INSPIRASJON PÅ HØYT NIVÅ

Hei igjen, fine mennesker ♥

Husker dere at jeg fortalte dere om Inzpire.me for en tid tilbake? Dette er jo den mest inspirerende siden som finnes, som nå har blitt enda mer oppdatert siden sist.

For alle oss som elsker nettshopping, er denne nettsiden helt genialt, rett og slett fordi Inzpire.me leter gjennom de aller beste og største nettbutikker som bl.a asos, nastygal og nelly, og finner de produktene som har fått flest likes. Man kan sortere produktene etter nettbutikk, hva som akkurat har blitt lagt til av mennesker rundt i verden, eller hva som er mest populært, og deretter kan man legre produktene i forskjellige ønskelister, eller rett og slett bare klikke dem hjem. Genialt? Jeg går i bakken snart fordi jeg er så himla giret, og har allerede mekket sammen fire lister som dere kan se under her. 

Det kommer vel ikke som et sjokk at jeg har opprettet en liste som jeg har valgt å kalle for Neon Wanties som dere finner ved å klikke dere inn på bildet…

I tillegg har jeg også laget en liste jeg har kalt for Denim Fever, siden jeg tross alt elsker denim…

Bikini Heaven er også en liste som inneholder mange fantastiske bikinier som jeg har lyst å kjøpe nå til sommeren… 

Var ikke dette genialt? Dessverre ikke fullt så genialt for lommeboken, for nå har jo jeg lyst til å klikke hjem alt jeg har lagt inn i de forskjellige listene jeg har laget, og enkelte av tingene kan jeg faktisk ikke leve uten. Hehe…

En annen gøy ting med denne siden er at man kan opprette en egen profil, slik at man i tillegg kan følge hverandre, og la seg inspirere av andres lister og produkter. Finn profilen min HER, og opprett gjerne din egen profil, slik at jeg kan følge deg… Hurraaa! 

Har dere en bra kveld?