Annonse

INSPIRATION – A HINT OF YELLOW…

Gult er kult… Punktum. Litt tidlig å tenke på fest og party outfits allerede en mandag morgen, men akkurat dette kunne jeg tenke meg å ta på meg neste gang jeg skal ut. Perfekt mellomting mellom lekent og seriøst, og midt i blinken for meg. Skjørtet fra H&M er allerede bestilt. Love it!

Apropos mandag… I dag er skikkelig blåmandag, og jeg våknet for ikke lenge siden. Deilig med fri og etterhvert skal jeg tvinge meg ned på butikken for å fylle opp kjøleskapet. Det finnes jo ingen ting mer deprimerende enn å åpne kjøleskapsdøren når man er skikkelig sulten, og alt man finner er tre bokser øl og et glass med sylteagurk. Sånn er det nemlig her… Nitriste greier, spør du meg. 

 

Ha en finfin dag så lenge, herlige lesere. Håper kjøleskapet deres er mer innbydende enn mitt!

Annonse