INSPIRATION – WHAT TO WEAR

God kveld i stuggu, fininger. 

Håper dere har en fantastisk fredagskveld ♥

Her går det i fastelavensboller og saft, og jeg storkoser meg med roligfredag i sofaen, levende lys, og mac’en på fanget. Jeg sitter nemlig nå og ser på freshe outfitbilder som jeg selvfølgelig må dele med dere… Det er nemlig flere av dere som spør hvor jeg henter inspirasjonen til stilen min fra, og for å være helt ærlig, så er det egentlig bare dagsform og humør som er avgjørende for hva jeg tar på meg, og jeg tar på meg akkurat det jeg synes er fint og det jeg føler meg vel i, uavhengi om det er siste trend eller ikke. Jeg gir en blanke F i hva som beveger seg på catwalken, og liker best å eksprimentere litt på egenhånd, for å få en helt egen stil. 

Det er allikevel en nettside jeg vil anbefale hvis dere står helt fast når det kommer til valg av outfit, eller hvis dere rett og slett bare vil ha noe herlig å hvile øynene på. Nettsiden heter lookbook.nu, og her finnes tusenvis av outfits i alle slags kategorier og stiler, så her er det bare å klikke seg inn for å få inspirasjon. Hurraaa!

Men dere? Over til disse fastelavensbollene… Fy søren så sinnsykt digg det er med fastelavensboller. Mmmmm sier jeg bare, og har allerede trykket i meg to stk. store deilige boller, og drukket x antall glass med saft. Saft og fastelavensboller er LIVET, og i tillegg så vanvittig undervurdert. Vedder en hundrings på at ihvertfall halvparten av dere deler min begeistring. Hehe. 

Nyt kvelden videre, skjønninger ♥