Annonse

INSPIRED TO CREATE

God morgen ♥

Jeg hadde ikke planer om å være borte fra dere lenge, altså.. Det var bare gårsdagen så ble litt amputert på bloggfronten grunnet manglende batteri til kamera, men nå er jeg back og ON FIRE!

Det er jo snart helg, og det gjør noe med det aller fleste.. I tillegg gjorde Bergensturen skikkelig godt, og jeg trengte ikke reise lenger bort for å få litt ny giv og inspo. I dag har jeg plassert meg godt bak symaskinen, for her skal det produseres både en ny knæsj kjole og nye fargerike putetrekk til såffan. Hurraaa! Både Dennis og jeg har det klinkende klart for oss hvordan hjemmet vårt skal gå fra straight til halvcrazy, og i dag skal vi handle inn siste rest slik at vi kan gjøre det helt klart til helgen. Dette kommer til å bli så happy og fresht. 

Det er faktisk skikkelig gøy å sitte her bak symaskinen igjen, SELVOM den ikke er noe å skryte av. IKEA har mye bra, men når det kommer til symaskiner har jeg vel ikke akkurat skutt gullfuglen, haha. Den duger i hvert fall til det som skal syes nå, og når jeg tenker meg om, så har jeg jo faktisk en litt mer profesjonell maskin i boden hvis behovet skulle melde seg.

Jeg var jo en jævel på sying før i tiden, og laget både bukser, topper, kjoler og en trenchcoat. Den var BEIGE! Og det var omtrent alt det andre jeg sydde også.. Med fuskepesl på både kragen og nederst på ermene. Jeg var visst litt ekstra giret på å sy og designe i min beige og fargeløse periode, og det er ingen tvil om at fargerike stoffer gjør seg hundre ganger bedre under nålen. Hehe!

Åh!

Nå koser jeg meg.. Både her jeg sitter og leker sydame for harde livet, men også fordi jeg kjenner at inspirasjonen er tilbake for fullt. Det er så deilig siden jeg faktisk prøver å leve av det å inspirere dere vakre mennesker der ute, og det er jo ingen tvil om at det har gått litt trått i det siste. Nå, skjønninger.. NÅ lover jeg at det skal bli litt bedre tider her på bloggen, for det er faktisk jobben min, og min vikigste oppgave er jo å komme med noe som gir dere lyst til å stikke innom. 

Da får jeg bare frese videre her, og så kan dere klikke dere inn HER om ikke lenge for å se hvem som stakk av med luene fra Daniel Franck. De sendes allerede på fredag, så det er superviktig at alle vinnerne sender meg en melding med adressen så fort som mulig ♥

Måtte dere få en helt vidunderlig, smilende og herlig torsdag, fininger! Husk at dere betyr alt for meg, og så må jeg selvfølgelig sende ut en stor takk til Kristine som har fikset ny og superfresh header til meg. Jeg fikk mange fantastiske headere av mange superflinke jenter, men det var altså den her som traff meg mitt i hjertet. Håper dere liker den like godt som meg!

Talk later, babes ♥

Annonse