Annonse

INSPIRERENDE EYECANDY

One word… Inspiration! 

Slike bilder som det her gjør meg glad og drømmende, og konstanterer det faktum at armbånd og tilbehør er superhot. Smykk deg opp i sommer, la freshe armbånd fremheve den deilige brunfargen som setter seg nå i solen og vær leken i klesveien. Det er sommer for pokker og SOM vi elsker det. 

Har dere en fin dag folkens? Jeg har nå hygget max ute hos mamma, Jon og Fokus, og skal nå ta meg en liten shoppingrunde etter det perfekte antrekket til torsdag. Da er det nemlig duket for den årlige ELLE- festen, og jeg har jaggu klart å lure meg til en aldri så liten invitasjon. Hva pokker skal jeg ta på meg da? Noen tips eller? Jeg har en liten idé om hva som kan blir fresht, men det innebærer at jeg må tørke støv av symaskinen og rett og slett mekke sammen outfiten på egenhånd. Fargerikt skal det ihvertfall være, som selvfølgelig ikke kommer som noen stor overraskelse på noen. Hehe.

Nyt dagen så lenge, så skrives vi senere. Må jo ikke glemme challengen, som i dag går ut på mine 10 punkter på min bucketlist. Henger dere med forresten, eller er det bare gørr kjedelig? 

Kjærleik fra meg ♥

//Bilder hentet fra Ettika

Annonse