Annonse

INSTA FAVS

Kaffe i koppen, bare tær, Bonanza på TV, og strålende solskinn.. Lørdag ♥

Jeg tenkte å starte dagen med å dele mine soleklare Instagram favoritter med dere, og dette vet jeg at flere av dere har ventet på. Som jeg har sagt hundre ganger tidligere, ser jeg på Instagram som en evig inspirasjonskilde som jeg skcroller meg gjennom flere ganger daglig. Her finner jeg inspo til reiser, interiør, motiver og antrekk, og innimellom dukker det jo også opp noen skjønne og morsomme tekster og bilder som garantert får meg til å smile. 

Instagram blir aldri kjedelig!

 

Damen bak GypsyLovinLight er ikke bare nydelig, men også superinspirerende. Hun er en gjennomført gypsy med en sinnsykt gjennomført stil som jeg henter masse inspirasjon fra nå når jeg bil leke meg med nettopp denne looken. Bildene er nydelige og har en helt egen ro, fantastisk! 

Earthpix er brukeren å følge hvis man vil bli blown away av vakre bilder av hele verden. Her finner du fantastiske bilder av steder, mennesker, dyr og natur, alt fra de vakreste og mest bortgjemte perlene i hele verden, til vidunderlige plasser som er litt mer kjent. Til og med Norges fjorder kan man finne bilder av her, og det er jo litt stas ettersom at denne brukeren har over 1 mill. følgere. Yey!


Denne damen! Snakk om girl crush.. Amazingly beautiful, delvis fargerik, reiseglad og eventyrlysten. Sincerelyjules deler alt fra inspirerende outfits og foodporn, til spennende bilder fra herlige destinasjoner. Absolutt verdt å ta en titt!

Instagrammen til Urban Outfitters er like kul og inspirerende som butikkene, og jeg elsker begge deler like høyt. Dette er et inspirasjonsunivers av de sjeldne med bilder av alt fra både kule produkter som er på vei til butikkene og behind the scenes, til bilder av photo shoots, lekne mennesker og tips. En soleklar favoritt på Instagram!

 

På jakt etter kule, tøffe damer og en laidback atmosfære? Da er Billabongwomens nor for deg! Her finnes alt fra imponerende surfebilder til Billabong fashion, alt med en vanvittig kvalitet og inspirerende touch! Du kan ikke unngå å trekke på smilebåndet når du blar deg gjennom de superhappy bildene, og jeg elsker det!

 

Jenten bak Bihterelis fra Istanbul har nok den mest fargerike profilen jeg følger på Instagram, og bildene er ikke annet enn helt ubeskrivelig vakre. Her samler hun fargerike bilder fra hele verden som er tatt av både henne selv og andre flinke fotografer. Hver gang hun poster et nytt bilde får jeg en enorm lyst til å bare pakke kofferten, reise ut i verden, og bare leve! 

The Style Philes søker alltid etter the perfect space, og resultatet deler de på Instagram. Fy faaader for noen bilder!! Dette er en enorm inspirasjonskilde når det kommer til hjem og interiør, og jeg kan bli sittende lenge for å studere hvert eneste bilde, og bare suge til meg inspo. Love this! 

♥  ♥  ♥

Hva synes dere? Håper disse brukerne kan inspirere dere like mye som de inspirerer meg, og fininger? Det hadde vært kjempegøy om dere ville dele deres favoritter på Instagram i kommentarfeltet. Jeg er stadig på jakt etter nye inspirasjonskilder, og setter stor pris på tips. 

Nyt lørdagen så lenge, så skrives vi senere!

SMASK

Annonse