Annonse

INSTAGOOD

God morgen, solstråler ♥

Om ikke lenge entrer vi desember, og før instagrammen min fylles opp av julen, tenkte jeg at det var på tide med et bittelite tilbakeblikk. De siste bildene mine har jo hatt et sommerpreg over seg da jeg var i USA, og selvom det nå vil bli litt mer vinterfeeling, kommer jeg aldri til å slutte med de litt fargerike oppdateringene, og jeg har fortsatt bilder fra Unaaaiten som enda ikke er delt på denne kanalen. «Throwback Thursday» er jo derfor helt gull, hahahah!

Jeg ser fortsatt at noen etterlyser profilen min på Instagram, dere finner meg HER, og jeg blir kjempeglad hvis dere begynner å følge meg ♥
Nå holder jeg på med kaffekopp nummer to, og om ikke lenge skal jeg ut av døren og videre i et møte. Åh, altfor mye spennende som skjer om dagen, og jeg er så glad for at det ikke er så altfor lenge til jeg kan ta dere med på denne sinnsykt spennende reisen. Juuubiiii!

Men folkens? Det er jo freeeedaaaaaaag, så nå er det jo bare til å rope høyt hurra og glede seg over at det endelig er helg. Har dere noen spenennde planer i kveld dag? 

SMASK ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse