Annonse

INTERIØR – THINK SPRING

En riktig god lørdags ettermiddag, vakre venner ♥

Guess what!?! Jeg fikk fatt i sofaen, så det var rene hallelujastemningen da jeg endelig fikk bekreftet at den billigste drittsofaen sofaen på hele IKEA, skulle bli med meg hjem. Jepp, jeg har altså fått fatt i en sofa som endelig passer med målene her i stuen, som koster UNDER 3.000 kroner, som allikevel ser relativt fresh ut, som oppfyller alle krav, og som bare blir perfekt her hjemme i cribben. SOM jeg gleder meg til å vise dere, og nå er jeg om mulig, enda mer giret på å gjøre leiligheten vårklar og lekker. 

Jeg har i den anledning selvfølgelig saumfart dette fabelaktige internettet på jakt etter inspirasjon, og her kommer en aldri så liten kollasj med produkter jeg har satt på toppen av ønskelisten. Flere av tingene er allerede lagt rett i handlekurven, og jeg gleder meg så sinnsykt til å få et sommerlig hjem med innslag av gull, kobber, mint, oransje, rosa og tre. Hurraaaaa, dette blir så bra!

1. Vegghylle i tre HER 2. Love is the new Black HER 3. Superfresht putetrekk HER 4. Håndklær i mint HER 5. Telysholdere HER 6. Råkul taklampe HER 7. Geometriske vegghyller HER 8. Love is all you need HER 9. Lysestaker i kobber HER 10. Festlig putetrekk til sofaen HER 11. Paljetter i gull HER 12. Dekorativ trappehylle HER

Noen andre som er like giret på våren som meg? Jeg er jo kanskje litt i overkant giret, men det er helt innafor! Sant vel? 

Hvilken stil kommer dere til å gå for på rommet eller i leiligheten, når vi går en lysere tid i møte? Er det noen spesielle elementer dere drømmer om?

Nå skal Bettyen og jeg ut og spise en skikkelig deilig brunch på Diner’n her på Løkka, og ettermiddagen kommer til å gå med til max hygge og lading av batteriene. I morgen står nemlig Hemsedal for tur, så da gjelder det å ha litt krutt til overs. Heheheh!

Løøøv ♥

Image and video hosting by TinyPic

 

Annonse