Annonse

INTERIØRFAVORITTER PÅ INSTAGRAM

God morgen, fininger ♥

Dette innlegget var ferdigskrevet i går kveld, men i det sekundet jeg skulle trykke på publiser, forsvant all tekst for godt. Jeg ble så rasende, at jeg måtte lukke datan og gå å legge meg… Finnes det noe mer irriterende??? Helsiken så irriterende. Jeg prøver igjen i dag i stedet, haha!

Det var nemlig en av dere som etterlyste noen fargerike interiørbrukere på Instagram, og som lurte på om jeg hadde noen gode tips. Jeg tenkte det ville være luddi å lage en litt mer detaljert oversikt over mine favoritter, fremfor å svare direkte i kommentarfeltet, så her kommer altså mine fargerike interiørfavoritter på Instagram. Jeg blir altså bare så GLAD av å se at det er en del fargerike hjem der ute – HURRA!

@embrajulie troner øverst på listen, og jeg elsker at hun er så fargerik både klesveien og i interiøret. Her males vegger i alle regnbuens farger, og man får nesten sukkersjokk av å scrolle seg gjennom feeden, haha. Her snakker vi et fargebonanza uten like, og prettiness all the way!

 

@interiorglede_no er litt mer edgy enn profilen over her… Litt mer rocka, rett og slett. Jeg digger bruken av sterke farger, kombinert med vill grafitti. Se på badekaret, f.eks!? OMG!!! Et badekar dekket i grafitti? Det finnes ikke noe kulere, haha! 

Det var her jeg fikk øynene opp for det gule skapet fra IKEA, så det er takket være Pia at spisekroken er så fresh som den er i dag!

 

@marekren minner mye om @embrajulie. Her blir mye av de samme freshe fargene tatt i bruk, men det er noen forskjeller som gjør at det er like inspirerende å bla seg gjennom de fine bildene. Jeg digger kunsten på veggene – spesielt det sorte verdenskartet. Et slikt et MÅ jeg ha!

@danielle_mila har en litt mer retro stil i heimen. Litt hippy-ish, på en måte, uten å være det, haha. Jeg digger den deilige mixen av gammelt og nytt, og at hun tar i bruk en del neonfarger. Neon, ass… Det slår bare ikke feil!

@litehi har en vanvittig skjønn og girly Instagramprofil, og jeg synes det er så fresht at hun ønsker såpass mange grønne planter velkommen. Her finner man en god miks av pastell og knallfarger, og det totale uttrykket er rett og slett helt herlig – virkelig en favoritt på Instagram. 

Har dere noen dere ønsker å tilføye til denne listen? Jo flere fargerike profiler, dess bedre ♥

Talk later ♥

Annonse