INTERIØRSHOPPING PÅ SALG

Nå står seks former med vegan créme brûlée og godgjør seg i kjøleskapet, og jeg sitter her og venter i spenning på resultatet. Jeg var dessverre ikke 100% overbevist da jeg smakte på blandingen etter et lite oppkok, men satser på at det skjer noe i løpet av de tre (!!!) timene desserten står på kjøl, haha.

I går var jeg altså på en liten shoppingrunde nede på Gunerius, på jakt etter ingredienser til denne fantastiske desserten. Her på Gunerius har de nemlig Sunkost med et vanvittig utvalg av veganske alternativer, og her fikk jeg kjøpt to av de viktigste ingrediensene til desserten, som blant annet agarflak – et naturlig vegetar substitutt for gelatin. På Teknikmagasinet fant jeg brenner til denne créme brûlée’en, og på Jernia i kjelleren fant jeg former – alt på ett og samme sted, med ande ord! På veien ut til bilen tok jeg en liten svipptur innom KID. Jeg skulle egentlig ikke ha noe, men så kom jeg plutselig over kanonsalg på sommervarer som fanget min oppmerksomhet. I cribben vår er det jo sommer hele året, og dermed passer sommerinteriøret på salg perfekt hos oss…

Jeg falt pladask for denne stigen i bambus til den nette sum av 200 kroner, og de skjønne putene i lekker ferskenfarge ble også med meg hjem. 100 kroner stykke betalte jeg, og det er jaggu ikke verst når innerputene følger med. De to grønne bladene blir superfin som dekor, og de fikk jeg vel for under 50-lappen. Jeg ELSKER salg – i hvert fall når man får så fine ting som dette.

Mitt nye innkjøp gav meg inspirasjon til forandring i heimen, og nå har jeg bestilt de fresheste metervarene (som dere ser under her) fra Stoff & Stil, som skal bli til nye putetrekk. Jeg har også sjukt lyst til å male en vegg i stuen i en dyp grønnfarge, så nå får vi se hva det blir til. Vi har jo egentlig ikke gjort noen store forandringer siden vi flyttet inn for to år siden, og nå er jeg superklar for forandring. Det skal altså ikke mer til enn et par strøk maling og noen nye putetrekk – og vipps, så har man en helt ny stue!

Kombinasjonen av grønntoner, fersken og grå er så fint, så nå gleder jeg meg til å sette i gang med noen DIY-prosjekter – hurra!

Nå er klesvasken klar, og det er på tide å henge opp… Ha en nydelig søndag så lenge, så sees vi igjen snart ♥