Annonse

INTERIØRSNAKK: NY LENESTOL

Vi har lenge hatt behov for en ekstra stol i stuen – i hvert fall etter at Dennis kidnappet den fine velourstolen, som nå står i det lille kottet under trappen hvor han har datamaskin og Playstation, haha. Det har rett og slett vært litt manko på sitteplasser når jeg har flere på besøk, så jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte lenestolen, noe som har vært en vanskelig oppgave. Det å finne lenestoler er ikke bare-bare, skal jeg fortelle dere…

Men så kom jeg jaggu over denne drømmen av en stol, som passer perfekt hos oss. Og bare tenk hvor fin den blir når det nærmer seg sommer!? Da skal jeg få inn flere spreke farger, og ser for meg puter med bohemske vibber i rosa, fersken, ulike grønntoner og oransje. Det blir skikkelig bra!

Hele stolen gir meg litt mexico-vibber, og jeg digger den tilhørende puffen i rotting. Rotting er livet, haha!

Hva synes dere? Jeg kjøpte begge deler på Ellos, men det ser dessverre ut til at stolen er utsolgt! Den var jo faktisk nedsatt med 40%, så da var jeg nok ikke alene om å kline til og gjøre et kupp. Denne stolen har alt – den er rett og slett perfekt!

Beklager sinnsykt sen oppdatering i dag, forresten. Dagen fly fra meg, og jeg har ikke sittet stille et sekund. I morgen har jeg møter fra morgen til kveld, men jeg skal komme meg tidlig opp slik at jeg får gitt dere en liten oppdatering på morgenkvisten ♥

Hvordan har dagen deres vært, skjønne venner? Har dere det bra?

Annonse