Annonse

INTERIØRSNAKK

Hei igjen, lovelies ♥

Nå har vi virkelig stått på her ute, og kostet, luket, kastet og vasket. Vi har flyttet rundt på utemøblene for å få bedre plass, og plantet litt nye vinterplanter som kommer til å vare helt til våren. Jeg viser resultatet i morgen – det var jo bekmørkt da vi var ferdig, og derfor umulig å ta noen brukbare bilder.

Jeg kjenner at jeg er skikkelig giret på å oppgradere litt, og få det skikkelig fint her hjemme. Som jeg nevnte for litt siden, føler jeg at det er noe som mangler i 2. etasje – jeg ønsker at det skal bli koseligere og lunere, og vurderer nå kalkmaling til veggen i gangen og på soverommet, kombinert med hvitt gulv. Etter jeg så kalkmalingen ute hos Pay og Truls, har jeg vært sååå giret – slik maling gjør virkelig noe med rommet. I tillegg er det så lekkert å kombinere freshe knallfarger til slik maling, spesielt grønne toner, rosa og gult.

Inspo2-2

inspo2-3inspo1-2-2//Foto: Tumblr/Cath in the City/Pinterest/Google/@embrajulie

I morgen etter jobb skal jeg innom en maleforretning for å hente masse fargeprøver, og så skal jeg bruke neste helg til å gjøre denne cribben finere enn ever. Det er jo ikke så mye som skal til, og helt utrolig hvor mye som kan endres ved hjelp av noen strøk med maling. Jeg gleder meg max!

Hvilke farger tror dere ville passet fint i lag med kalkmalingen til soverommet? Jeg vil jo så gjerne kombinere den med rosa, men der tror jeg Dennis kommer til å sette ned foten, haha!

Talk later, babes ♥


Vil du nominere meg til Vixen Blog Awards? Klikk HER

Annonse