Annonse

INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET!

Fy søren, folkens! #postitgeriljaen har tatt helt av, og nå har det jaggu kommet en kommentar i Huffington Post. Hvis ikke dette er helt fantastisk, så vet ikke jeg, og det er helt klart at slike aksjoner og tiltak som dette her hjelper!

Det er langt over 1000 bidrag på Instagram som er tagget med #postitgeriljaen, og jeg synes det er så fantastisk å se hvor stor responsen har vært. Jeg er hundre prosent sikker på at disse lappene har gitt en liten selvtillitsboost til en haug av gutter og jenter, og det gjør meg varm i hjertet. Vi MÅ bli mer positive til egen kropp og utseende, og tvinge oss selv til å se på oss selv på en annen og mindre kritisk måte. Vi ER gode nok som vi er, og det skal INGEN få oss til å tvile på!

Nei, dere… Dette var en skikkelig gladmelding på en mandag. I tillegg skinner solen, og nå er det full sommer utenfor – hurra!

Hva synes dere om tiltaket?

Jeg skal straks møte Mia for en drink i solen, før vi skal på en førvisning av Rough Night. Hjelpes som jeg gleder meg – denne filmen har jeg virkelig troen på, haha.

Nyt mandagen, fininger. Sees litt senere ♥

Annonse